Spania

Alexandru Mitrita a vorbit dupa ce a dat lovitura de start a partidei Craiova-CFR Cluj! "Este o senzatie urata" Are si un sfat pentru noul capitan al echipei!

Mitrita s-a transferat in aceasta iarna la New York City.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Februarie 2019, 11:21
Data actualizarii: Luni 11 Februarie 2019, 11:25

Alexandru Mitrita a revenit in acest weekend la Craiova pentru a fi prezent la meciul Craiova-CFR Cluj si a-si lua ramas bun de la colegii sai.

"De asta am si venit in tara, sa imi iau ramas bun de la colegii mei, de la prietenii mei, de la fratii mei. Stiam ca o sa castige in aceasta seara, aveam mare incredere in ei si sunt bucuros ca au reusit", a spus Mitrita la finalul meciului.

Chiar daca a prins tranferul carierei, atacantul va simti lipsa meciurilor de la Craiova.

"Eram obisnuit sa ies mereu primul cu baietii, dar este o senzatie urata pot sa spun asa, dar sunt bucuros pentru mine, pentru transferul meu si sper sa fac treaba cat mai buna acolo", a adaugat Alexandru Mitrita.

Dupa plecarea sa, noul capitan al formatiei lui Devis Mangia este Nicusor Bancu. Mitrita il sfatuieste si pe el sa sa gandeasca la un transfer: "E randul lui sa plece, dupa 5 ani la aceasta echipa stiu si eu cum este cand iti doresti sa ai o schimbare in viata ta de fotbalist", a concluzionat Mitrita.

Modifică setările cookies