Antrenamente SPARTANE pentru jucatorii lui Dinamo Kiev! "Nu mi-am simtit picioarele!" Cum este vazut tehnicianul roman de fotbalisti

Antrenamente SPARTANE pentru jucatorii lui Dinamo Kiev! "Nu mi-am simtit picioarele!" Cum este vazut tehnicianul roman de fotbalisti

Mircea Lucescu si-a pus deja amprenta pe banca echipei Dinamo Kiev, iar mijlocasul Mihammed Kadiri este incantat de metodele de pregatire ale antrenorului roman.

Mohammed Kadiri (24 de ani), mijlocas ghanez de la Dinamo Kiev, este incantat de metodele de pregatire ale noului sau antrenor. Desi este puternic contestat de fanii echipei, Mircea Lucescu beneficiaza de respectul jucatorilor, care il considera un antrenament profesionist. 

Antrenamentele romanului sunt descrise ca fiind foarte dure, insa jucatorii nu se plang:

"Cu totii avem o dispozitie grozava si suntem fericiti sa revenim la antrenamente. Pregatirea din pre-sezon este una foarte importanta, una dificila. Muncim din greu pentru a ne mentine la un nivel inalt. Mircea Lucescu este un profesionist in domeniul sau. Este respectat la echipa.

Acum, lucram foarte mult la tactica, cum sa ne aparam, cum sa jucam compact, cum sa trecem de la aparare la atac. Lucruri necesare in fotbal. De asta avem nevoie. El ne invata multe, trebuie sa retinem si sa facem tot ce putem.

Sosirea unui nou antrenor principal este o motivatie grozava. In ochii tuturor se vede focul la antrenamente. Toti se lupta acum pentru un loc de titular. Fiecare incearca si lucreaza la maximum.

Dupa primul antrenament, nu mi-am simtit picioarele, am alergat mult. Dar este in regula, dupa atata vacanta", a spus Mohammed Kadiri, conform site-ului oficial al clubului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Avocatul Poporului atacă la CCR prevederi din legea privind carantina
BRAT