ADEVARUL dureros despre Raul Rusescu! Prima declaratie OFICIALA din vestiarul Sevillei! Raul NU mai intelege nimic!

Autor: Sport.ro
Duminica 25 August 2013, 16:45

	ADEVARUL dureros despre Raul Rusescu! Prima declaratie OFICIALA din vestiarul Sevillei! Raul NU mai intelege nimic!

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Raul Rusescu a fost jucatorul de la care a plecat scandalul dintre Reghecampf si Piturca. Practic, conform spuselor antrenorului Stelei, el era cel mai afectat de pregatirea pe care o facea la Nationala: se intorcea cu kilograme in plus dupa zilele in care se pregatea la lot.

Asta inseamna ca Rusescu era in forma fizica maxima cat era doar in programul de pregatire al Stelei.

Insa dupa transferul la Sevilla, intrebat de ce nu joaca Raul si de ce tot transfera jucatori de atac, antrenorul Sevillei a spus care e situatia:

"Rusescu este in urma cu pregatirea fizica si se pregateste separat, dimineata si dupa-amiaza, pentru a se pune la punct. El trebuie sa ajunga la nivelul colegilor lui. Rusescu are calitati, dar trebuie sa fie la cel mai inalt nivel si din punct de vedere fizic. Acum, el nu este bine", a spue antrenorul Sevillei, Unai Emery, in presa din Spania.

Ceea ce inseamna ca Raul a insemnat o afacere buna pentru Steaua, insa una nu foarte portrivita pentru spanioli, cel putin pentru moment.

Oricum, sunt speculatii in jurul faptului ca Raul si-a cam pierdut locul din atac, din cauza numarului mare de oameni pe care ii are la dispozitie Emery. Mai mult, despre Rusescu se spune ca ar fi la un pas de un imprumut la Steaua, dupa doar doua luni.

Inca nu se stie cum vor sta lucrurile, insa ramane clar ca Raul are de recuperat daca vrea sa fie o optiune viabila pentru atacul Sevillei.

Bulgaria va scăpa de MCV. Comisia Europeană: ”Progresele înregistrate, suficiente”
BRAT