Declaratia care il va enerva pe Reghe: "E gras si nepregatit!" Rusescu e criticat dur la Sevilla! Ce au anuntat spaniolii:

Autor: Sport.ro
Sambata 24 August 2013, 09:50

	Declaratia care il va enerva pe Reghe: "E gras si nepregatit!" Rusescu e criticat dur la Sevilla! Ce au anuntat spaniolii:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Metodele noi de antrenament pe care le aplica Laurentiu Reghecampf si Neubert nu au dat roade in ceea ce-l priveste pe Raul Rusescu. Cel putin asta cred spaniolii, oficialii celor de la Sevilla dezvaluind ca atacantul roman a venit total nepregatit de la Steaua!

Presa din Spania a scris despre un eventual imprumut al lui Rusescu inapoi in Romania. Agentul jucatorului spune ca cei de la Sevilla vor conta pe Rusescu insa abia dupa ce va fi pus la punct cu pregatirea fizica.

“Azi (vineri) am vorbit cu Moncio, directorul tehnic, al doilea om in club, care mi-a spus ca trebuie sa aiba rabdare si cu Rusescu. Rabdare multa pentru ca a venit nu numai gras, ci si neantrenat. Au inceput programul de reintegrare, au toata rabdarea. Se vor baza pe el, dar e inca nepregatit.

Sunt niste bani investiti si cei de la Sevilla cred ca va confirma, au toata rabdarea sa devina jucatorul pe care ei l-au descoperit. Intr-adevar au dreptate, si eu stiam asta. Ei stiu ca e goleador, dar pentru asta trebuie sa se pregateasca, au zis e departe de ce se intampla in campionatul spaniol” a spus agentul jucatorului la Dolce Sport.

Tot ce trebuie să știm despre vaccinul anti-COVID. România, pe lista țărilor care l-au rezervat
BRAT