Rusescu se poate intoarce la Steaua in aceasta vara: "Daca asa sta situatia, voi vorbi pentru imprumutul lui Raul la Steaua!" Cum a fost distrus de transferul in Spania:

Autor: Sport.ro
Duminica 25 August 2013, 14:35

	Rusescu se poate intoarce la Steaua in aceasta vara: "Daca asa sta situatia, voi vorbi pentru imprumutul lui Raul la Steaua!" Cum a fost distrus de transferul in Spania:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Raul Rusescu a fost transferat in aceasta vara de la Steaua la FC Sevilla pentru 2,5 milioane de euro. Din pacate pentru atacantul roman care a fost convocat pentru meciurile nationalei cu Ungaria si Turcia, nu a reusit sa-l convinga pe Emery si a fost chiar lasat in afara lotului la ultimele 2 meciuri!

Agentul jucatorului, Victor Becali, a discutat in urma cu 2 zile cu directorul sportiv al celor de la Sevilla, Monchi, insa lucrurile nu s-au clarificat.

"Vad ca Rusescu nu joaca si nu vreau sa cred ca am adus un jucator in care antrenorul nu are incredere. Daca este asa, atunci voi incerca sa ajung la un acord cu Monchi pentru ca Raul sa poata fi imprumutat la Steaua" a spus agentul Becali in presa din Spania. Acesta a mai spus si ca, in cazul in care Rusescu va fi imprumutat inapoi la Steaua, spaniolii ii vor plati in continuare salariul!

Pentru Rusescu, transferul la Sevilla se dovedeste pana acum a fi dezastruos. Cel putin din punct de vedere al cotei - daca inainte sa plece de la Steaua era cotat de site-ul de specialitate transfermarkt la 4,6 milioane de euro, acum i-a scazut dramatic! Raul mai e cotat la doar 2,5 milioane de euro.
 

Un milion de români, în şomaj tehnic. Domeniile în care au reînceput angajările
BRAT