Spaniolii CONFIRMA varianta revenirii lui Rusescu la Steaua! MOTIVUL pentru care Raul renunta la Sevilla dupa doua luni:

Autor: Sport.ro
Vineri 23 August 2013, 20:56

►Spioni pentru Steaua! Legia - Lechia, sambata 21:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Raul Rusescu a inceput bine la Sevilla, a marcat de doua ori in turul precedent al Europa League, insa antrenorul nu l-a mai convocat la ultimele doua partide. "A fost o decizie tactica, nu e accidentat", scrie estadiodeportivo.com. Spaniolii au aflat ca Rusescu este suparat si confirma ipoteza revenirii la Steaua. "Nu are loc in echipa lui Emery, probabil revine in Romania", scrie sursa citata.

In tara agentul sau a lansat o alta ipoteza. El se teme ca Rusescu a fost adus peste capul antrenorului Unai Emery si ca acesta se poate razbuna acum pe roman trimitandu-l in tribuna la fiecare partida. Momentul nu poate pica mai prost pentru Rusescu, convocat din nou de Piturca la nationala pentru dubla cu Ungaria si Turcia. El a fost insa avertizat ca nu va mai fi convocat daca nu va prinde lotul si nu va apuca sa joace. Piturca a fost la fel de dur si despre Marica, atacant care nu si-a gasit echipa pana la ora asta si e liber de contract.

"Emery joaca cu trei atacanti. Unul in teren, altul pe banca si unul in tribune", mai scriu spaniolii, aluzie la faptul ca atacantul roman va avea mult de asteptat pana cand va apuca sa intre in teren pentru Sevilla.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 28 martie. Italia a atins cifra de 10.000 de morți
BRAT