Stranieri

A semnat Alibec cu doua echipe?! Astra risca sa fie data in judecata: "Este pusa la indoiala validitatea actelor!" Anuntul de ULTIMA ORA al clubului din Arabia Saudita

Denis Alibec a fost protagonistul unei adevarate telenovele, dupa ce a fost prezentat oficial la Al-Quadisiyah in Arabia Saudita, insa in cele din urma a ajuns la Kayserispor, in Turcia.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Octombrie 2020, 12:46
Data actualizarii: Sambata 03 Octombrie 2020, 12:51

Denis Alibec este noul jucator al lui Kayserispor, unde va evolua pentru urmatoarele trei sezoane. Atacantul a revenit astazi din Turcia si va intra in cantonamentul echipei nationale pentru duelurile cu Islanda, Norvegia si Austria.

Giurgiuvenii risca sa fie dati in judecata de Al-Quadisiyah, care l-au prezentat oficial la echipa pe Alibec si sustin ca au avut o intelegere semnata cu partile.

Mai mult, clubul din Arabia Saudita pune la indoiala si validitatea actelor pe care Alibec le-a semnat cu Kayserispor si este gata sa ia masuri:

"In ceea e priveste vestile ca atacantul roman Denis Alibec a ajuns cu un alt club, tinem sa precizam ca pozitia noastra este ca avem semnat un contract legal. Conducerea clubului nostru s-a adresat deja clubului din Romania pentru a discuta despre jucator si pentru a clarifica toate detaliile", anunta conducerea lui Al-Quadisiyah, potrivit Akhabaar 24.

"Este pusa la indoiala validitatea actelor semnate cu clubul din Turcia."

 

Si jurnalistii arabi de la sport360.com au analizat mutarea lui Denis Alibec in Turcia si au suspiciuni ca aceasta nu s-a realizat in mod legal.

"Clubul va studia problema in toate aspectele pentru a se asigura de validitatea actelor semnate cu Kayserispor", anunta sursa citata.

CITESTE SI

Modifică setările cookies