GALERIE FOTO „Păpușică!” Georgina nu s-a dezis! Apariție extrem de sexy la Festivalul de la Veneția! Rochia cu care s-a remarcat 

Georgina Rodriguez Festivalul de la Veneția Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Septembrie 2022, 13:20
Data actualizarii: Duminica 11 Septembrie 2022, 13:26

În această perioadă s-a desfășurat Festivalul Internațional de Film de la Veneția. 

Georgina Rodriguez (28 ani) a devenit o prezență obișnuită a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, iar cu siguranță nu putea lipsi la ediția cu numărul 79. După ce anul trecut a strălucit și a atras privirile tuturor, iubita lui Cristiano Ronaldo nu s-a lăsat mai prejos nici de această dată. 

Modelul argentinian cu origini spaniole a bifat astfel cel de-al patrulea covor roșu de la celebrul festival și a făcut senzație, ca de obicei. Georgina are o întreagă echipă în spate care se asigură că arată perfect și apariția sa s-a ridicat la nivelul așteptărilor. 

Tânăra care a născut în urmă cu câteva luni gemeni, pierzându-și băiețelul la naștere din cauza unor complicații, a purtat o rochie neagră, mulată, cu spatele gol și o crăpătură adâncă pe piciorul stâng, care îi punea în evidență formele voluptoase. Georgina a ales să își prindă părul într-un stil asemănător cu cel al lui Audrey Hepburn și să poarte bijuterii din aur supradimensionate. 

1.7 milioane de aprecieri a strâns din partea celor 39.1 milioane de urmăritori la fotografiile postate de pe covorul roșu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!