GALERIE FOTO „Ce bărbat norocos e Ronaldo!” Georgina, cu decolteul la vedere într-o rochie ultra-mulată! Apariție incendiară a iubitei fotbalistului 

Georgina Ronaldo Georgina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 August 2022, 14:27
Data actualizarii: Duminica 21 August 2022, 14:27

Georgina Rodriguez (28 ani) nu se dezice de aparițiile ultra-sexy de pe rețelele de socializare, cu care și-a obișnuit urmăritorii. 

Povestea modelului argentinian cu origini spaniole este cu totul specială, demnă de cărțile cu prințese. Georgina era o tânără modestă, vânzătoare într-un magazin de lux, când l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo, iar viața i s-a schimbat complet. De atunci, Georgina a devenit model și influencer de succes, iar recent a fost protagonista unui documentar ce i-a purtat numele. 

Tânăra are împreună cu fotbalistul două fetițe, însă i-a crescut și pe ceilalți copii ai lui Cristiano Ronaldo ca și cum ar fi ai săi.

Georgina Rodriguez, apariție ultra-sexy pe rețelele de socializare

Georgina este cunoscută deja pentru formele sale voluptoase și nu se sfiește să se afișeze în ipostaze cât mai sexy pe rețelele de socializare, acolo unde-și încântă cei 39 de milioane de urmăritori. În cea mai recentă fotografie, tânăra a purtat o rochie extrem de mulată, care îi punea formele în evidență, afișându-și decolteul generos. 

Postarea a strâns peste 2.2 milioane de aprecieri la doar o zi după ce a postat-o. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!