FOTO Ținuta de peste 2 milioane de euro purtată de Georgina Rodriguez. Partenera lui Cristiano Ronaldo a ieșit îmbrăcată așa în oraș 

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo tinuta Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 19:33
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 19:55

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trec printr-o perioadă mai agitată, ținând cont că starul portughez își dorește să plece de la Manchester United. 

Dacă Cristiano Ronaldo încearcă să își rezolve problemele de pe plan profesional, partenera sa face furori pe străzile din Manchester, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile.

Georgina Rodriguez a postat pe contul de Instagram două fotografii din dreptul locuinței sale, fotografii în care apare îmbrăcată într-o ținută de milioane, la propriu. 

Presa internațională a detaliat prețul elementelor vestimentare și ale bijuteriilor purtate de Georgina, suma totală a acestora ajung la peste 2,1 milioane de euro.

Partenera lui Cristiano Ronaldo poartă o rochie albastră, de la Stella McCartney (1,900 de euro),  pantofi albaștrii, marca LeSilla (765 de euro), în timp ce geanta Hermes are un preț de 94.000 de euro. 

Bijuteriile reprezintă cele mai valoroase obiecte ale ținutei, inelul cu diamante și safire fiind evaluat la 800.000 de euro, în timp ce un alt inel de la Cartier costă aproximativ 700.000 de euro, iar ceasul Rolex este evaluat la 550.000 de euro.

Colegii lui Cristiano Ronaldo, sătui de problemele portughezului

Situația lui Cristiano Ronaldo (37 ani) continuă să fie incertă, după ce i-a anunțat pe oficialii lui Manchester United că vrea să părăsească echipa. 

Presa din Marea Britanie a anunțat că fotbaliștii de la Manchester United s-au săturat de implicațiile situației lui Cristiano Ronaldo. 

"A început să-i enerveze pe mulți jucători. El are aliați pe teren, dar mulți s-au săturat ceea ce se întâmplă în vestiar", a citat o sursă pentru The Sun.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!