VIDEO „M-ai lăsat din cauza narcisismului tău!” Shakira 'dă de pământ' cu Gerard Pique în ultima piesă lansată! Artista, cu inima distrusă în clip 

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2022, 16:53
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2022, 17:46

Anunțul că Gerard Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) se despart a șocat lumea. Cei doi au postat un comunicat oficial la începutul verii. 

Shakira încearcă să își revină după despărțirea șocantă de Gerard Pique, venită după anunțul că jucătorul Barcelonei ar fi înșelat-o. La câteva săptămâni de la anunțul rupturii, despre care s-au scris multe lucruri, inclusiv faptul că Pique s-ar fi mutat din casa în care locuiau de mai multe luni, jucătorul a apărut cu noua iubită în public

Cântăreața columbiană a vorbit despre despărțire într-un interviu acordat presei din Statele Unite și și-a anunțat fanii, că după o lungă pauză în care a ales să se ocupe de copii și să își sacrifice cariera, în contextul în care Pique era plecat extrem de mult din cauza meseriei sale, se reîntoarce în forță la muzică. Shakira ar urma să lanseze un album, ce ar reprezenta indirect o lovitură pentru fotbalist, iar acum a lansat o nouă piesă. 

Piesa pe care Shakira a lansat-o și cu care face aluzie la Gerard Pique 

Artista a lansat o piesă nouă, numită „Monotonia”, în colaborare cu Ozuna, iar totul pare că este un mesaj pentru Gerard Pique. În startul clipului, Shakira apare într-un supermarket, mâncând deprimată chips-uri, iar pe fundal se aude piesa „Te Felicito” (n.r. Te felicit), despre care s-a scris că ar fi un mesaj clar pentru Pique. 

În timp ce mergea printre raioane, Shakira se oprește când în fața sa apare un bărbat a cărui față nu se vede, însă care este îmbrăcat într-un stil asemănător cu cel al lui Pique și care „trage în ea” cu un bazooka, scoțându-i metaforic inima din piept, lăsând un mare gol. Pe parcursul piesei, cântăreața merge cu inima în mână, printre oameni, fiindu-i și călcată în picioare, iar ulterior alege să o ducă într-un seif. 

Versurile piesei sunt și ele sugestive, făcând aluzie la sfârșitul relației cu Pique. Clipul a strâns peste 9.5 milioane de vizualizări în 13 ore de la premieră. 

„Tu cu ale tale, eu făcând mereu același lucru / Căutând mereu protagonism / Ai uitat de ceea ce am fost / Și cel mai rău lucru e că / Nu a fost vina ta, dar nici a mea / A fost vina monotoniei / Nu am spus niciodată nimic, dar mă durea / Știam că asta se va întâmpla. 

Dintr-o dată nu mai erai același / M-ai lăsat din cauza narcisismului tău / Ai uitat de ce am fost într-o zi”, cântă Shakira în noua piesă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!