Shakira fc barcelona Gerard Pique spotify Spania

FOTO Lovitură de imagine pentru Pique! Fundașul Barcelonei ar putea fi obligat să o promoveze pe Shakira 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 16:30
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 16:48

Din acest sezon, Spotify este noul sponsor al celor de la FC Barcelona, iar pe tricourile jucătorilor pot apărea logourile de promovare al anumitor cântăreți.

Pentru partida cu Real Madrid din campionat, pierdută de catalani cu 2-0, fotbaliștii de la FC Barcelona au purtat un tricou pe care a apărut silueta unei bufnițe, logo-ul cântărețului canadian Drake, care a depășit 50 de miliarde de stream-uri pe Spotify.

Shakira, următorul artist promovat de FC Barcelona?

Presa din Spania anunță că există negocieri la nivel avansat pentru un contract între Shakira și Spotify. Dacă discuțiile se vor finaliza cu o înțelegere, atunci jucătorii de la FC Barcelona ar urma să o promoveze pe Shakira în timpul unui meci, ceea ce ar reprezenta o lovitură de imagine destul de mare pentru Gerard Pique, fostul partener al cântăreței. 

Despărțire neașteptată între Shakira și Gerard Pique

Anunțul despărțirii dintre Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) a luat prin surprindere pe toată lumea, în luna mai. 

Cântăreața a anunțat prin intermediul unui comunicat decizia de a se despărți de Gerard Pique, alături de care are doi băieți, Sasha și Milan. Cei doi formau un cuplu din 2010, după ce s-au cunoscut la filmările imnului Campionatului Mondial din Africa de Sud, câștigat de Spania. 

Anunțul a venit la câteva zile după apariția zvonurilor conform cărora fotbalistul Barcelonei ar fi înșelat-o pe artista columbiană. La câteva săptămâni de la despărțire, Gerard Pique a apărut în compania noii sale iubite, Clara Chia, studentă care și lucrează la Kosmos, firma deținută de fundașul spaniol. 

Modifică setările cookies