GALERIE FOTO Inima călcată în picioare! Atac al Shakirei la Pique?! „Nu am spus niciodată nimic! Știam că asta se va întâmpla!” 

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Octombrie 2022, 11:55
Data actualizarii: Duminica 09 Octombrie 2022, 11:57

Anunțul că Gerard Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) se despart a șocat lumea. Cei doi au postat un comunicat oficial la începutul verii. 

Relația celor doi nu s-a încheiat cu bine, iar de la anunțul despărțirii s-au tot scris despre mai multe tensiuni care ar fi existat între cântăreață și fotbalist încă dinainte de a se separa. Ulterior, s-a scris că cei doi „s-ar lupta” pentru custodia copiilor, dar și că Shakira ar fi fost furioasă după ce Gerard Pique a apărut în public alături de noua iubită, Clara Chia. 

Shakira a vorbit despre despărțire și a dezvăluit că a „renunțat la carieră” pentru a-și crește copiii, în contextul în care Pique era plecat foarte mult din cauza carierei de fotbalist. Cântăreața s-a arătat îndurerată de situația prin care trece, însă a dezvăluit că se „întoarce” la muzică și pare că e gata să își încânte fanii cu hituri. 

Shakira, mesaj ascuns pentru Gerard Pique?!

După ce s-a scris că piesa „Te Felicito” a fost scrisă pentru Gerard Pique, versurile părând să dezvăluie detalii din viața celor doi, Shakira pare gata să dea lovitura cu încă o piesă în care ar putea oferi detalii. Cântăreața și-a surprins fanii cu o serie de postări recente pe Instagram, în care a pus câte un text, care pare să facă aluzie la situația lor. 

Ultima postare a fost și mai intrigantă. Artista a pus un clip în care apare o inimă care este călcată în picioare de un bărbat, alături de o descriere sugestivă: „Nu am spus niciodată nimic, însă mă durea. Știam că se vor întâmpla toate aceste lucruri”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Înainte de clipul care a strâns peste 1.5 milioane de aprecieri, Shakira a mai postat câteva fotografii alături de descrieri care par a fi versuri din următorul său cântec. 

 

„Nu a fost vina ta, dar nici a mea. A fost vina monotoniei”, a mai scris Shakira. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!