Decizia luată de Gerard Pique, cu iubita studentă, care o va afecta pe Shakira! Ce vrea să facă fotbalistul 

Gerard Pique Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 14:26
Data actualizarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 14:36

Anunțul despărțirii dintre Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Cântăreața a anunțat prin intermediul unui comunicat decizia de a se despărți de Gerard Pique, alături de care are doi băieți, Sasha și Milan. Cei doi formau un cuplu din 2010, după ce s-au cunoscut la filmările imnului Campionatului Mondial din Africa de Sud, câștigat de Spania. 

Anunțul a venit la câteva zile după apariția zvonurilor conform cărora fotbalistul Barcelonei ar fi înșelat-o pe artista columbiană. La câteva săptămâni de la despărțire, Gerard Pique a apărut în compania noii sale iubite, Clara Chia, studentă care și lucrează la Kosmos, firma deținută de fundașul spaniol. 

Gerard Pique, decizie neașteptată luată cu iubita Clara Chia

Cei doi au apărut în spațiul public în repetate rânduri, iar acum presa internațională a oferit o informație care ar putea să o afecteze serios pe Shakira. Conform jurnalistului Jordi Martin, Gerard Pique a luat o decizie importantă pentru viitorul său, decizie care nu i-ar pica bine fostei sale partenere. 

Marca informează că Martin a dezvăluit în cadrul emisiunii 'Socialite' o informație incendiară, legată de un subiect în care Pique și Shakria nu reușeau să se pună de acord în ultimii ani. 

„E ceva ce va deranja pentru că Shakira și Pique au vorbit mult despre acest subiect. E un aspect cu care cei doi nu reușeau să se pună de acord”, a spus Martin. 

Conform jurnalistului, care este și paparazzi și îl urmărește pe fotbalistul Barcelonei de aproape, Gerard Pique își dorește un alt copil și vrea să facă unul cu Clara Chia. Încă din 2016, jucătorul dezvăluia că a visat dintotdeauna să aibă trei copii, însă de cealaltă parte, Shakira a recunoscut că ea își dorește doar doi. 

„A povestit apropiaților săi că își dorește încă un copil și s-ar putea ca acest lucru să se întâmple în 2023. E foarte îndrăgostit de Clara. Zice că își dorește stabilitate cu ea și e extrem de fericit”, a adăugat Martin. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!