VIDEO Un nou apel al lui Vitali Klitschko! Mesajul primarului din Kiev din urma cu puțin timp: "Nu se așteptau la un asemenea spirit de luptă al ucrainienilor"

Vitali Klitschko Kiev Razboi ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 22:56
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 23:11

Vitali și Vladimir sunt foști campioni mondiali la box, la categoria grea, iar primul dintre ei este primarul Kievului din 2014.

După ce s-a retras din box, Vitali Klitschko (50 ani) s-a axat pe diplomație, iar cu timpul a început să atragă tot mai multe simpatii, ca în 2014 să devină primarul orașului Kiev. La 8 ani distanță de când a fost ales de cetățeni, țara trece printr-o situație tragică, după ce Vladimir Putin a lansat atacuri militare către Ucraina. 

De la începutul războiului, primarul din Kiev a fost alături de locuitori și a ieșit la luptă alături de ei, transmițând constant mesaje de susținere și de mobilizare, fără să părăsească capitala Ucrainei. 

În cea de-a patra zi de bombardamente, Vitali Klitschko a lansat un nou îndemn la luptă. 

"Prieteni! Dragi locuitori din Kiev! Va urma o noapte dificilă din nou. Luptătorii noștri sunt pregătiți să apere capitala. Dușmanul este Satana. Continuă să ne distrugă infrastructura. Chiar dacă produce mari pierderi, atât umane, cât și materiale. Rușii nu se așteptau la o asemenea rezistență și un asemenea spirit de luptă al ucrainienilor.

Luptătorii noștri sunt niște eroi. Peste tot în Ucraina. Oamenii sunt pregătiți să-și apere țara. 

Inamicii sunt pregătiți să intre în Kiev. Obiectivul nostru este să ne opunem cât mai bine în fața agresorilor. Vreau să le mulțumesc luptătorilor și să îi ajut! Împreună vom reuși!", a fost mesajul transmis de fostul sportiv cetățenilor din Kiev. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!