FCSB pune la dispoziția refugiaților din Ucraina un cămin abia finalizat: "Își așteaptă oaspeții! Noi vom rămâne în cel vechi"

FCSB Mihai Stoica refugiati ucraina Rusia Ucraina Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 17:59
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 18:32

FCSB este unul dintre cluburile din România care îi sprijină pe ucrainenii veniți în țara noastră de teama războiului cu Rusia.

FCSB este gata să primească un număr important de refugiați la baza clubului din Berceni, unde tocmai a fost construit un cămin nou. Deși era destinat pentru jucătorii echipei, acesta va fi folosit de cetățenii ucraineni, spune Mihai Stoica.

Mihai Stoica: "Chiar acum s-a terminat un cămin, își așteaptă oaspeții"

Managerul general de la FCSB a participat astăzi la o acțiune a suporterilor din Peluza Nord, care au strâns alimente sau diferite ajutoare pentru persoanele care vin din Ucraina.

"Un gest frumos pe care îl face Peluza Nord. Suntem și noi alături de noi, chiar e nevoie să ne unim forțele când se întâmplă nenorociri ca cea de acum. Baza noastră e deschisă de mâine pentru refugiați. Ar fi vrut să vină chiar și jucătorii, dar, având în vedere că peste câteva ore e meciul, n-aveau cum să vină. Nu vedeți ce trăim? Abia am ieșit din nenorocirea aia, dăm în alta, dar, până la urmă, trebuie să iasă și soarele pe strada noastră.

Nu e nicio surpriză. Românii s-au alăturat tot timpul celor care au avut nevoie de ajutor. Avem spațiu suficient, chiar acum s-a terminat un cămin, își așteaptă oaspeții. În mod normal, era făcut pentru noi, dar rămânem în cel vechi, iar cei care vor veni vor locui în căminul care n-a fost călcat de nimeni", a spus Mihai Stoica.

Gigi Becali a pus autocare la dispoziția refugiaților

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, se implică pentru a-i ajuta pe refugiații din Ucraina.

Autocarul vicecampioanei României a sosit deja la granițele cu Ucraina pentru a transporta refugiați.

"Cel mai important e că am vorbit cu ministrul de Interne și mi-a zis că, la ora asta, au totul sub control. Mi-a zis că o să apeleze la mine, dacă va fi nevoie.

Mi-a dat și un site unde să anunț disponibilitatea noastră. Când va fi nevoie, mă va contacta. Să dea Domnul să nu fie nevoie să mă contacteze. Autocarele sunt acolo. Autocarul, care o duce pe Steaua (n.r. FCSB), este acolo.

Am avut reacții de la mulți prieteni, care ziceau că vor și ei să cazeze cinci oameni, alții vor să cazeze 10 persoane. Ei credeau că eu îi centralizez pe refugiați. Au fost care au spus că vor să aducă și ei mâncare la oameni", a spus Gigi Becali, conform Antena 3.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!