VIDEO Poli Iași, gest impresionant pentru refugiații din Ucraina. Autocarul echipei a transportat zeci de persoane spre Italia 

Poli Iasi Razboi ucraina refugiati ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 17:27
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 17:42

Tot mai mulți oameni, ONG-uri și companii se alătură în campaniile de sprijinire a refugiaților din Ucraina care ajung în România. 

De pe 24 februarie, de când Rusia a atacat Ucraina, zeci de mii de ucraineni au ajuns în România, o parte dintre aceștia în tranzit spre diferite țări din Europa unde au rude sau alte variante de a se adăposti din calea războiului.

Oficialii formației Poli Iași nu au rămas indiferenți la situația dramatică din nordul țării și au ajutat o serie de oameni, transportându-i cu propriul autocar până în Italia, destinația finală în care își doreau să ajungp. 

"Polimobilul a plecat imediat după meciul de ieri la Rădăuți, iar în această dimineață autocarul a preluat mai mulți refugiați (femei, bătrâni și copii) și a plecat spre Italia, unde ucrainienii sunt așteptați de rude. 

Compania Tarsin a fost alături de refugiații din Ucraina încă de pe 24 februarie, când primii cetățeni ai statului vecin au ajuns la Vama Siret, îngroziți de situația din țară lor. Autocarele și microbuzele Tarsin au transportat gratuit refugiații către mai multe destinații din România și Europa. De asemenea, autogara companiei din Rădăuți a fost transformată în tabăra pentru cei fugiți din calea războiului. Copiii, femeile și bătrânii ucrainieni au beneficiat, astfel, și de cazare și masă. 

Compania Tarsin, condusă de Corneliu Lucescu, este partenerul de mobilitate al CSM Politehnica Iași.", se arată în mesajul transmis pe contul de Facebook, alături de un filmuleț emoționant cu refugiații ajutați. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!