Liga 1

Adrian Mititelu țintește sus! Antrenorii pe care patronul de la FCU Craiova îi dorește la echipă

FCU Craiova și Eugen Trică și-au încheiat socotelile.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 20:43
Data actualizarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 20:49

După eșecul cu Academica Clinceni, 1-2, FCU Craiova a renunțat la serviciile lui Eugen Trică. Astfel, antrenorul a părăsit echipa din Gruia după doar patru meciuri, iar Adrian Mititelu a a juns la al treilea tehnician pe care l-a demis în 19 etape. 

Iar patronul oltenilor a început să se orienteze către un alt antrenor. Potrivit digisport, Adrian Mititelu vrea să dea lovitura și să-l aducă pe Edi Iordănescu la FCU Craiova. Fostul tehnician al FCSB-ului este și pe lista finală a FRF-ului pentru postul de selecționer, alături de Adrian Mutu. 

  • Adrian Mititelu

A doua variantă ar fi Andrei Prepeliță. Conform gsp, patronul grupării din Bănie este un admirator al muncii pe care acesta a făcut-o la FC Argeș, alături Mihai Ianovschi, și dorește să-l numească pe banca tehnică. Prepeliță și Adrian Mititelu au o relație bună din perioada când fostul jucător a activat la gruparea din Bănie, între 2007 și 2011. 

Al treilea nume vehiculat în spațiul public este cel al lui Eugen Neagoe. Acesta este liber de contract din mai 2021, de când a încheiat socotelile cu Astra Giurgiu, iar cu Adrian Mititelu a lucrat în perioada 2010-2011, când a fost secundul lui Victor Pițurcă. 

După 19 etape scurse din Liga 1, FCU Craiova se află pe locul 14, cu doar 15 puncte acumulate. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies