edward iordanescu Adrian Mititelu FCU Craiova Liga 1 Liga 1

Edward Iordănescu, favoritul lui Mititelu pentru a prelua banca tehnică a lui FCU Craiova! Răspunsul fostului antrenor de la FCSB

FCU Craiova s-a despărțit de al treilea antrenor de când a început sezonul în Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Decembrie 2021, 09:27
Data actualizarii: Duminica 12 Decembrie 2021, 09:29

Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică au fost demiși de olteni în aceste luni din cauza parcursului slab al echipei în prima ligă. FCU Craiova se află pe locul 14 în clasament, iar Trică a fost demis după patru etape petrecute pe bancă, timp în care nu a obținut nicio victorie. 

Finanțatorul echipei, Adrian Mititelu, nu a fost mulțumit antrenorii săi, iar deciziile au fost de fiecare dată la el. Patronul s-a reorientat însă rapid după plecarea lui Trică, iar varianta sa pentru a prelua banca tehnică a fost Edward Iordănescu, rămas liber de contract după despărțirea de FCSB. 

Răspunsul lui Edward Iordănescu pentru Adrian Mititelu 

Fostul antrenor de la FCSB nu duce lipsă de oferte, astfel că recent a fost aproape să semneze cu Al-Hazem, echipă din Arabia Saudită care l-a numit însă pe Costel Gâlcă pe banca tehnică. Mai mult, numele lui Iordănescu jr. a apărut și pe posibilele liste ale Federației, drept favorit la înlocuirea lui Mirel Rădoi. 

Astfel, răspunsul lui Edward Iordănescu pentru oficialii lui FCU Craiova a fost unul negativ, conform digisport.ro. Antrenorul a refuzat propunerea venită din partea lui Adrian Mititelu, preferând să rămână liber de contract. 

Modifică setările cookies