Liga 1

Reacția celor de la Universitatea Craiova, după ce Adrian Mititelu a anunțat că vinde FCU Craiova

Adrian Mititelu a anunțat că vrea să vândă clubul FCU Craiova, la presiunea suporterilor grupării oltene.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 11:32
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 11:37

Rivalii de la Universitatea Craiova nu sunt impresionați de ceea ce se întâmplă la clubul patronat de Adrian Mititelu, chiar dacă au apărut zvonurile unei eventuale ”fuziuni” între cele două echipe. Sorin Cârțu, președintele Universității, nu a vrut să comenteze cele apărute.

Adrian Mititelu vinde FCU Craiova!

În ultimii ani, Cârțu a avut probleme mari cu suporterii celor de a FCU Craiova. Aceștia i-au vandalizat în repetate rânduri proprietățile, dar și un mural din centrul orașului, făcut special pentru fostul antrenor din Bănie.

„Chiar nu mă interesează ce se întâmplă acolo. Aici sunt patronii, dacă vorbesc între ei e treaba lor. Nu pot să spun nici dacă se poate face așa ceva. Chiar nu mă interesează de situația asta a lor. Nu mă interesează, e o echipă la fel cum e FCSB, Dinamo, CFR. Cum nu vorbesc despre ceea ce se întâmplă la FCSB, FC Argeș sau UTA, nu trebuie să vorbesc de ceea ce se întâmplă la FCU, chiar dacă suntem din același oraș”, a spus Cârțu, la Ora Exactă în Sport.

Familia Mititelu este deranjată de comportamentul suporterilor din Bănie, juniorul afirmând că s-a săturat să fie jignit de fiecare dată când iese pe stradă, după ce a investit 36 de milioane de euro în fotbalul românesc. 

„Nu știu suma, în momentul de față, dar vrem să scăpăm de acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să se miște un pai pentru fotbal. Eu îl întrețin de câțiva ani de zile cu bani pe șeful de galerie, prin el al dat bani galeriei. Această galerie din 4 ani de zile trăiește numai din sponsorizările noastre. 

Asta e, mai avem de jucat atâtea etape. În Craiova, zici că am omorât pe cineva. În Craiova dacă câștigi campionatul, iar anul următor ești pe 5, te înjură de morți”, a spus Mititelu Jr, la Digi Sport.

Modifică setările cookies