Surpriză de proporții! Pep Guardiola și-ar fi înșelat soția cu partenera lui Pique

Pep Guardiola Clara Chia Marti Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Aprilie 2023, 18:43
Data actualizarii: Vineri 07 Aprilie 2023, 18:40

Pep Guardiola (52 de ani) are o căsnicie de nouă ani și o relație de 27 de ani cu Cristina Serra.

Potrivit informațiilor oferite de Caught Offside, Pep Guardiola ar avea o relație strânsă cu Clara Chia Marti, partenera lui Gerard Pique, fostul său elev din perioada în care o antrena pe FC Barcelona.

Surpriză de proporții! Pep Guardiola și-ar fi înșelat soția cu partenera lui Pique

Sursa de mai sus a scris că Guardiola ar fi dezvoltat o relație mai strânsă cu Clara Chia Marti, din cauza faptului că se duce la aceeași școală cu cea a copiilor lui. 

De asemenea, Caught Offside a mai informat că și Gerard Pique ar fi implicat într-o altă relație cu o tânără avocată, Julia Puig.

„Va fi interesant să vedem cum aceste acuzații vor afecta căsnicia lui Pep Guardiola cu soția sa, Cristina Serra. Cei doi sunt împreună de 27 de ani de când s-au cunoscut în adolescență”, au scris jurnaliștii de la Caugh Offside.

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City din 2016

Tehnicianul spaniol a fost „instalat” pe banca tehnică a „cetățenilor” în vara lui 2016 și mai are contract cu formația de pe Etihad până la finalul sezonului 2024/25, asta dacă nu își mai prelungește înțelegerea cu Manchester City între timp.

Conform statisticilor oferite de Transfermarkt, Pep Guardiola a înregistrat la echipa de pe Etihad 396 de partide, obținând, în consecință, o medie de 2.33 puncte pe meci.

  • Guardiola a mai antrenat-o pe Bayern Munchen și FC Barcelona de-a lungul carierei sale de antrenor
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!