GALERIE FOTO Superstițiile soției lui Lionel Messi înaintea unui meci. Ce face frumoasa Antonela Roccuzzo pentru a-i purta noroc

Lionel Messi Antonela Roccuzzo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Aprilie 2023, 13:36
Data actualizarii: Vineri 07 Aprilie 2023, 14:15

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo formează unul dintre cele mai de succes cupluri la nivel internațional. 

Viitorul profesional al lui Lionel Messi se află sub semnul întrebării, ținând cont că înțelegerea cu PSG îi expiră în vară, iar starul argentinian nu este tentat să continue pe Parc des Princes.

Un rol important în luarea unei decizii îl reprezintă și dorința familiei, iar Antonela Roccuzzo și copiii ar fi încântați sp revină în Barcelona, acolo unde au locuit pentru o perioadă lungă de timp.

Sportskeeda a publicat un material în care dezvăluie superstițiile pe care frumoasa argentiniancă le are înaintea unui meci al lui Lionel Messi.

Antonela Roccuzzo ia la fiecare partidă un pulover, o geantă și o pălărie și încearcă să fie prezenți toți cei trei băieți. În plus, aceasta are și anumite pe care le zice. 

"Cu siguranță, aceste ritualuri au funcționat la Cupa Mondială 2022, când Argentina a ieșit campioană, iar Leo Messi a câștigat Balonul de Aur, cu 7 goluri și 3 pase decisive", se arată în sursa citată.

O poveste de dragoste ca-n filme între Lionel Messi și Antonela Roccuzzo 
 

Starul argentinian și Antonela se cunosc încă de când erau copii, de la 9 ani. Cei doi au crescut împreună, însă, cu toate astea, relația lor nu a început decât în 2007, iar în 2010 și-au făcut-o oficială. Nunta lor a avut loc în 2017, iar acolo au participat și coechipierii argentinianului de la echipa de club.

În 2012, Messi a dezvăluit că iubita sa așteaptă primul copil, după ce a sărbătorit un gol înscris împotriva lui Ecuardor, iar în noiembrie 2012, s-a născut Thiago. Mateo, cel de-al doilea copil al cuplului a venit pe lume în septembrie 2015, în timp ce Ciro a apărut la un an de la nuntă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!