GALERIE FOTO Anna vs. Antonela: soțiile lui Messi și Lewandowski s-au întrecut în apariții spectaculoase la Paris Fashion Week 

Anna Lewandowska Antonela Roccuzzo Paris Fashion Week Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Martie 2023, 19:08
Data actualizarii: Marti 07 Martie 2023, 19:31

Antonela Roccuzzo și Anna Lewandowska sunt două dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști din lume. 

Cele două sunt adeptele unui stil de viață sănătos, fac mișcare constant și se îngrijesc de felul în care arată, motiv pentru care aparițiile lor sunt spectaculoase.

Cu ocazia evenimentelor de la Paris Fashion Week, atât Antonela, cât și Anna au participat la mai multe prezentări de modă, inclusiv la cea organizată de la Versace, unde au apărut îmbrăcate în outfit-uri incendiare, cu care și-au pus în valoare siluetele. 

Anna Lewandowska (34 de ani) este antrenor personal și antreprenor, fiind multiplă medaliată la karate, având trei medalii câștigate la Campionatele Mondiale de senioare, șase medalii europene la diferite categorii de vârstă (două la senioare) și 29 de medalii naționale. Din 2013, Anna a devenit și nutriționist, fiind cunoscută și pentru faptul că se ocupă de dieta soțului său. 

Anna Lewandowska și Robert Lewandowski sunt căsătoriți din iunie 2013. Anna și atacantul Barcelonei au două fiice, Klara (6 ani) și Laura (3 ani). 

Starul argentinian și Antonela se cunosc încă de când erau copii, de la 9 ani. Cei doi au crescut împreună, însă, cu toate astea, relația lor nu a început decât în 2007, iar în 2010 și-au făcut-o oficială. Nunta lor a avut loc în 2017, iar acolo au participat și coechipierii argentinianului de la echipa de club.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!