GALERIE FOTO Duel de la distanță între Antonela și Georgina. Care dintre cele două vedete are averea mai mare

Antonela Roccuzzo avere Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Aprilie 2023, 16:14
Data actualizarii: Marti 04 Aprilie 2023, 16:40

Antonela Roccuzzo și Georgina Rodriguez sunt două dintre cele mai de succes și cunoscute femei la nivel internațional. 

Pe lângă celebritatea obținută datorită relațiilor cu doi dintre cei mai de succes fotbaliști din toate timpurile, Lionel Messi, respectiv Cristiano Ronaldo, cele două femei și-au creat și afaceri proprii, iar averile lor nu sunt deloc de neglijat. 

Pe lângă promovarea diferitelor produse, Georgina Rodriguez a lansat și o colecție de îmbrăcăminte sport și este protagonista unui documentar lansat pe o cunoscută platformă de streaming, ceea ce i-a adus venituri de aproximativ 10 milioane de euro până în prezent.

De cealaltă parte, Antonela Roccuzzo are un magazin cu haine pentru copii, dar și numeroase contracte de publicitate, averea sa fiind estimată până acum la aproximativ 20 milioane de euro.

Contract uriaș obținut de Georgina Rodriguez 
 

Georgina a fost invitată specială și pe covorul roșu la numeroase evenimente importante din lume, fiind deja „clientă fidelă” a Festivalului de Film de la Cannes. Celebritatea i-a adus și contracte imense de colaborare, iar recent, modelul a semnat unul extrem de important. 

În urmă cu câteva săptămâni, Georgina Rodriguez a anunțat că și-a început colaborarea cu firma italiană Elisabeta Franchi, care a ales-o să fie prima ambasadoare internațională. Contractul semnat îi va aduce modelului în conturi peste 400.000 de euro după cum scrie Mundo Deportivo, citând revista Look, menționându-se că suma nu include și prezența tinerei la evenimentele organizate de brand. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!