GALERIE FOTO „Agentul Anna!” Poza care anunță mutarea anului?! Anna Lewandowska și Antonela Roccuzzo, surprinse împreună 

Antonela Roccuzzo Anna Lewandowska Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Martie 2023, 22:47
Data actualizarii: Sambata 11 Martie 2023, 22:49

În perioada 27 februarie - 7 martie s-a desfășurat Paris Fashion Week. 

Cele mai tari case de modă și-au prezentat colecțiile de toamnă/iarnă pentru acest an. În cadrul prezentărilor au defilat cele mai tari modele, sub privirile unor invitați de seamă, cu renume. 

Printre numele invitate s-a aflat și Antonela Roccuzzo, soția lui Leo Messi (35 ani), care a asistat la show-ul celebrului brand Louis Vuitton. La aceeași prezentare a fost invitată și soția lui Robert Lewandowski, Anna Lewandowska. Aceasta a zburat din Barcelona special la Paris pentru a participa la Paris Fashion Week. 

Anna Lewandowska și Antonela Roccuzzo s-au pozat împreună 

Deși cele două au fost surprinse la același eveniment, pozând pe covorul roșu, nu au apărut până acum imagini conform cărora ar fi interacționat. Cu toate astea, Anna a publicat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de partenera lui Leo Messi. 

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, numind-o pe Anna Lewandowska „agent”, în speranța că ar putea fi un semn legat de un posibil transfer al lui Leo Messi înapoi pe Camp Nou. Antonela a reacționat, lăsând un comentariu cu mai multe inimioare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!