"Sunteti partasi la saracia Romaniei, la moartea saracilor, a copiilor!" Cum s-a ajuns la razboiul Firea-Dragnea

Gigi Becali CEx PSD Gabriela Firea Liviu Dragnea psd Stiri "Sunteti partasi la saracia Romaniei, la moartea saracilor, a copiilor!" Cum s-a ajuns la razboiul Firea-Dragnea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Septembrie 2018, 11:55
Data actualizarii: Vineri 21 Septembrie 2018, 11:56

Gigi Becali vorbeste despre lupta interna din PSD. 

Patronul FCSB o sustine pe fina sa in lupta cu Liviu Dragnea din PSD. Azi este Comitetul Executiv al partidului, iar Dragnea poate fi demis din functia de presedinte.

Lidera revoltei este Gabriela Firea, fina lui Gigi Becali. Acesta a povestit cum s-a produs ruptura din cadrul partidului de guvernamant.

"Cand il atacam eu pe Dragnea, mi-a spus fina: "nasule, nu e corect ce faci, ca l-ai intalnit la noi in casa si e prietenul nostru" (...) De ziua mea i-am spus cum poate sa stea in minciuna atata timp? Mi-a zis ca e adevarat, ca minte (...) Nu te-a bagat el acolo, ci PSD (...) Voi sunteti partasi la distrugerea unei tari.

I-am zis, "fino, tu esti in CEX, tu faci parte din aia 65 de oameni care sunteti partasi la saracia Romaniei, la moartea saracilor, a copiilor. O sa dai raspuns la judecata. Asa te invata biserica? Pana la urma a luat atitudine. "Nu o sa mint toata viata, pentru ca am fost aleasa intr-o functie pe care o si meritam", a zis ea (...) S-a eliberat de adevar si asta ma bucura", a declarat Becali, la Romania TV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!