Miercuri 19 Septembrie 2018, 20:41

"Nu vine niciunul dintre ei la Steaua!" Anuntul facut despre inlocuirea lui Dica! Cum PICA variantele lui Becali

Dica nu e sigur ca prinde paltonul, desi .... patronul i-a promis ca la iarna il cheama la judecata!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Antrenorii pe care ii vrea Becali in locul lui Dica - Rednic si Edi Iordanescu nu vin la FCSB, spune Duckadam. Dica trebuie sa le bata in urmatoarele 3 meciuri pe Calarasi, Hermanstadt si Chiajna, ca sa nu intre in gura patronului.

"Avem niste jocuri abordabile si nu avem voie sa pierdem. Am pierdut 4 puncte atat cu Botosani si CFR" spune Duckadam.

Daca Dica nu va avea 6 puncte peste CFR si Craiova la iarna, va fi demis. Becali s-a gandit si la inlocuitorii lui Dica: Rednic si Edi Iordanescu.

"Eu cred ca niciunul nu va veni la Steaua. Il cunosc bine pe Edi si nu ar veni la Steaua. Rednic a fost si este dinamovist, i-ar fi greu sa vina la Steaua" crede Duckadam.

Duckadam a batut lumea in lung si lat in aceasta vara! A fost la fiica lui in Canada si a aflat ca va fi din nou bunic, in noiembrie. Eroul de la Sevilla a mers si intr-o vacanta exotica, in Cuba, inainte sa incheie vacanta in jurul lumii, in Turcia.

"Am plecat doua saptamani in Cuba, foarte interesant, la aeroport ne-a asteptat o masina fabricatie, n-avea tapiterie, n-avea nimic. singurul lucru bun era claxonul" povesteste Duckadam.VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul European a adoptat o nouă rezoluţie prin care solicită aderarea României şi Bulgariei la Schengen