Reactia omului pe care Gigi Becali vrea sa-l aduca la FCSB: "Nu este asta singura problema la echipa! Voi avea o discutie cu Becali!"

Reactia omului pe care Gigi Becali vrea sa-l aduca la FCSB: "Nu este asta singura problema la echipa! Voi avea o discutie cu Becali!"

Miercuri 19 Septembrie 2018, 17:43

Gigi Becali a anuntat ca vrea sa-l aduca la FCSB.

Gigi Becali a anuntat ca vrea sa-l aduca la FCSB pe Florentin Marinescu, cel care s-a ocupat de pregatirea fizica a Stelei in 1986 la victoria din Cupa Campionilor Europeni. Actual presedinte al Federatiei Romane de Arte Martiale, "Sensei" Marinescu a confirmat ca a discutat cu Becali, insa totul s-a amanat pentru finalul lunii.

“Este adevarat! Am purtat o prima discutie cu Gigi Becali si urmeaza sa ne intalnim atunci cand ma intorc in Romania. Eu sunt presedintele Federatiei Romane de Arte Martiale, iar acum ma aflu la Baku. Aici am fost invitat la Campionatul Mondial de Judo. In tara o sa revin dupa 28 septembrie.

Daca voi incepe colaborarea cu Gigi Becali vreau sa va spun de la inceput ca eu nu fur locul nimanui la Steaua. si asa am auzit tot felul de vorbe dupa ce Gigi Becali a spus ca a discutat cu mine. Dupa mine exista o singura echipa Steaua. S-a ajuns prea departe din cauza orgoliilor. Lumea poate o sa se supere ca eu ii spun Steaua echipei domnului Becali, dar orgoliile nu fac bine nimanui.

La ora actuala preparatorul fizic nu este singurul vinovat de la Steaua. Nu trebuie sa gandim doar asa. Situatia este mult mai complexa, iar daca ai avut un laptop pe mana si ai urmarit un antrenament pe net pe la Real Madrid, atunci nu inseamna ca poti sa pui in practica la Steaua si metodele de lucru de la Real.

Am observat ca mai toate echipele din Liga 1 nu prea mai pun baza pe pregatirea montana din Romania. Ori noi am avut rezultate bune atunci cind jucatorii bagau  alergari la greu pe pantele montane de la noi de pe la munte. si Steaua 86 si Craiova Maxima, dar si Dinamo alergau pe timpuri pe la munte prin Romania si ati vazut ce rezultate am avut atunci in Europa, nu?

Acum vor spune carcotasii, ca uite, vine si Marinescu asta cu metode invechite de acum 100 de ani, dar nu este asa. Noi trebuie sa ne axam doar pe ce ii prinde bine fotbalistului roman, Degeaba il bagi tu cu picioarele in butoaie cu gheata, sau il pui la TRX, daca dupa trei, patru etape ai doi sau trei jucatori cu rupturi musculare.

Eu am lucrat la Steaua intre 1985 si 1988 si nu am avut la echipa nici o accidentare. Puteti sa ii intrebati pe jucatorii de atunci, fie ca e vorba de Boloni, Piturca sau Lacatus. Eu si acum le spun la preparatorii fizici cu care mai vorbesc ca sunt buni daca nu au la echipa jucatori cu ruptura musculara. Degeaba imi spun ei de tot felul de metode din strainatate ca nu tine. Voi avea o discutie cu Gigi Becali cand o sa revin in Romania si vom vedea daca il voi putea ajuta. La Steaua nu e vorba doar de pregatirea fizica. Discutia trebuie avuta mai mai multe paliere” a declarat Florentin Marinescu pentru Fanatik.VIDEO PROTVPLUS.RO

VORBESTE LUMEA
Daniela Gyorfi își caută o casă nouă

13:14
VORBESTE LUMEA
Kira, fiica lui Gică Hagi, o artistă talentată

10:42
VORBESTE LUMEA
Marisa Paloma, un dressing impresionant
Marisa Paloma: "Prefer hainele sport, dar port și ținute atipice"

07:09
VORBESTE LUMEA
Lidia Buble, dornică să devină mamă
Lidia Buble: "În următorii 2-3 ani sper să vină bebelușul"

03:15
VORBESTE LUMEA
Ferma, un nou început
Mihaeala Rădulescu:"Pentru mine, Ferma va fi o experiență grozavă"

03:47
VORBESTE LUMEA
Brățări cu povești
Ovidiu Nemeș: "Aducem pietrele pentru brățări din Africa și Asia"

03:31
VORBESTE LUMEA
Sarcina și problemele dentare
Înainte ca sarcina să apară este indicat să se facă câteva controale la stomalog și atunci pot fi diagnosticate câteva probleme acute după cazul de risc

08:06
VORBESTE LUMEA
Sandra Stoicovici, de la agent de vânzări la blogger
Sandra Stoicovici scrie despre lifestyle, travel și beauty

03:31
VORBESTE LUMEA
Pregătirea procesului de divorț
Divorțul pe cale notarială se finalizează într-un timp mai scurt decât în instanță

14:34
VORBESTE LUMEA
Mierea, un remediu bun la toate
Cât de benefică este mierea pentru sănătatea noastră

02:34
Dăncilă, la Bruxelles: Vreau să vă asigur că în România statul de drept este respectat