GALERIE FOTO Sora lui Neymar, o adevărată zeiță! Tânăra de 26 de ani face furori cu aparițiile sale spectaculoase

Neymar Rafaella Santos sora Neymar Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Iulie 2022, 23:20
Data actualizarii: Luni 11 Iulie 2022, 23:44

Neymar este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști, însă nici sora sa nu se lasă mai prejos.

Rafaella Santos are o carieră de succes în modelling și a devenit celebră și pe rețelele de socializare, unde are milioane de urmăritori. 

Născută în martie 1996, Rafaella este sora mai mică a starului de la PSG și, nu de puține ori, a fost implicată în diverse controverse, una dintre acestea având legătură cu relația pe care a avut-o cu Gabriel Bardosa, fost jucător la Inter Milano. 

Neymar și Rafaella au o relație foarte apropiată, cei doi având tatuaje asemănătoare, cu un mesaj impresionant: "Inima mea este a ta, dragostea mea este a ta, zâmbetul meu este al tău, ziua mea, noaptea mea, compania mea preferată".

Aflată în vacanță în Ibiza, tânăra a făcut senzație cu aparițiile sale în costum de baie, iar fanii nu au întârziat să îi lase mesaje de apreciere pentru felul în care arată. 

Sora lui Neymar sare în apărarea starului brazilian

Rafaella, sora lui Neymar, deja cunoscută pentru petrecerile sale aniversare, pentru care fotbalistul lui PSG a fost dur criticat de fani, fiind acuzat că „se accidentează” în perioada zilei de naștere a surorii sale doar pentru a petrece, a vorbit despre fratele său. 

„Trăiesc în lumea fotbalului de când m-am născut. Nu l-am văzut pe tatăl meu jucând, însă l-am văzut pe fratele meu jucând mult. Real, fotbalul este imprevizibil, uneori injust, însă sunt extrem de mândră de tot ce a obținut fratele meu. 

E foarte îndurerat după acest meci, extrem de îndurerat. Însă continuă, luptă pentru el, pentru noi și pentru coechipierii săi. Te iubesc, Neymar”, a scris Rafaella pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!