GALERIE FOTO Sora lui Neymar și-a entuziasmat fanii cu cea mai nouă apariție. S-a îmbrăcat într-un costum de baie minusucul și s-a pozat așa

Rafaella Neymar sora Neymar Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 19:00
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 19:13

Neymar este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști, însă nici sora sa nu se lasă mai prejos.

Rafaella Santos are o carieră de succes în modelling și a devenit celebră și pe rețelele de socializare, unde are milioane de urmăritori. 

Născută în martie 1996, Rafaella este sora mai mică a starului de la PSG și, nu de puține ori, a fost implicată în diverse controverse, una dintre acestea având legătură cu relația pe care a avut-o cu Gabriel Bardosa, fost jucător la Inter Milano. 

Neymar și Rafaella au o relație foarte apropiată, cei doi având tatuaje asemănătoare, cu un mesaj impresionant: "Inima mea este a ta, dragostea mea este a ta, zâmbetul meu este al tău, ziua mea, noaptea mea, compania mea preferată".

Rafaella l-a susținut întotdeauna pe Neymar de-a lungul carierei sale, iar între cei doi pare să fie o legătură specială. Ideea că relația dintre frați este una bună este întărită și de faptul că fotbalistul de la PSG pare să fie întotdeauna indisponibil pentru a juca pentru clubul său cam în aceeași perioadă cu ziua de naștere a Rafaellei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!