Neymar Ligue 1 Paris Saint-Germain Franta

Neymar, la Paris Saint-Germain până în 2027! Contractul brazilianului a fost prelungit

Neymar (30 ani) pare mai decis ca niciodată să rămână la Paris Saint-Germain. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 23:23
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 23:26

Deși presa internațională anunță că brazilianul a fost pus pe lista de transferuri de șeicii de la Paris Saint-Germain, Neymar pare de neclintit. În primăvara anului trecut, când și-a exprimat dorința de a reveni la FC Barcelona, oficialii lui PSG i-au prelungit contractul până în 2025, incluzând o clauză inedită. 

În înțelegerea semnată, Neymar își putea prelungi contractul automat până în 2027 dacă activa o clauză la data de 1 iulie 2022. Brazilianul nici nu a stat pe gânduri, astfel că și-a prelungit contractul, mulțumit, cel mai probabil de partea financiară.

Contractul lui Neymar cu Paris Saint-Germain a fost prelungit până în 2027 

Randamentul fotbalistului în sezonul trecut a fost unul scăzut, fiind și cel mai criticat jucător de către fanii parizieni. Lipsa de rezultate notabile, dar și salariul imens pe care îl are, i-a făcut pe oficialii echipei să își dorească să îl vândă, însă jucătorul are alte planuri. 

„Va avea unul dintre cele mai bune sezoane din carieră”, au transmis apropiații jucătorului conform L'Equipe, citați de cotidianul SPORT

Neymar este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lume, al treilea din lotul lui PSG, după Mbappe și Messi, iar o posibilă plecare ar duce la o scădere considerabilă a salariului săi. Astfel, fotbalistul a decis să își prelungească automat șederea la Paris până aproape de finalul carierei. 

  • 75 de milioane de euro este cota lui Neymar conform Transfermarkt. 
  • 144 de meciuri a jucat pentru Paris Saint-Germain, având 100 de goluri marcate și 60 de assist-uri în cinci ani.
  • 222 de milioane de euro a plătit Paris Saint-Germain în schimbul său în 2017.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!