Paris Saint-Germain kylian mbappe Leo Messi Neymar Franta

Tensiuni în vestiar la Paris Saint-Germain! Leo Messi și Kylian Mbappe, conflict din cauza lui Neymar 

Paris Saint-Germain are ca obiectiv câștigarea trofeului UEFA Champions League în sezonul următor, iar „pionul” principal este Kylian Mbappe (23 ani). 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 07 Iulie 2022, 08:23
Data actualizarii: Joi 07 Iulie 2022, 08:28

Atacantul francez și-a prelungit contractul cu Paris Saint-Germain la finalul sezonului și a semnat o înțelegere până în 2025. Imediat după anunț, despre Mbappe s-a scris că va avea putere decizională în club, însă jucătorul a infirmat acest lucru. Cu toate astea, la PSG s-au produs schimbări majore în această vară, de la director sportiv la antrenor, iar oficialii clubului nu s-ar opri aici. 

Conducerea de pe Parc des Princes ar fi gata să renunțe la Neymar, iar decizia ar veni la îndemnul campionului mondial din 2018. 

Conflict între Messi și Mbappe din cauza lui Neymar 

Conform Mundo Deportivo, anunțul posibilei plecări a brazilianului, care și-a activat clauza prin care își prelungea contractul cu PSG automat pe 1 iulie până în 2027, a produs tensiuni în vestiar, în special între Kylian Mbappe și Leo Messi

Argentinianul își dorește ca prietenul său să rămână la club, atât pentru aportul fotbalistic pe care l-ar putea aduce, cât și pentru grup. De cealaltă parte, Mbappe își dorește performanță, iar prestațiile lui Neymar din sezonul trecut nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor. 

Mai mult decât atât, brazilianul a și fost „ținta” fanilor după eliminarea rușinoasă din UEFA Champions League cu Real Madrid, 2-3, fiind acuzat pentru atitudinea delăsătoare, în contextul în care era atunci cel mai bine plătit jucător al lotului. 

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui Paris Saint-Germain, a spus recent că nu Mbappe decide cine rămâne și cine pleacă de la echipă, dar a declarat și că pune preț pe opiniile fotbalistului. 

„Cei care nu ne ajută în proiect trebie să plece. Unii au profitat de situație, însă s-a terminat asta acum. Obiectivul pentru următorii ani este să nu avem altceva decât jucători parizieni în echipă, există talente în regiunea noastră. Cei mai buni jucători din regiune merită să joace la PSG. Asta va dura, însă este un obiectiv”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies