Neymar Cupa Mondiala Qatar 2022 Rafaella Santos CM 2022

GALERIE FOTO Neymar e susținut la Cupa Mondială din Qatar de sora sa extrem de frumoasă. Cum arată Rafaella Santos în costum de baie

Neymar se mândrește nu doar cu o carieră de succes în lumea fotbalului și o lista impresionantă de iubite superbe, ci și cu o soră extrem de frumoasă, care face furori pe rețelele sociale.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 15:32
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 15:09

Rafaella Santos, în vârstă de 26 de ani, și Neymar par să aibă o relație foarte bună. Frumoasa blondă a zburat spre Qatar pentru a-i fi alături fotbalistului în turneul pentru cupa mondială și a publicat prima imagine din statul musulman pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAFAELLA (@rafaella)

Îmbrăcată într-un tricou cu numărul 10, cel al lui Neymar, Rafaella s-a pozat cu spatele și a împărtășit imaginea cu cele 5,7 milioane de urmăritori de pe Instagram, adăugând descrierea: "numărul meu preferat". Fotografia a fost urcată chiar înainte de meciul dintre Brazilia și Serbia, unde prima echipă a obținut o victorie de 2-0.

Rafaella l-a susținut întotdeauna pe Neymar de-a lungul carierei sale, iar între cei doi pare să fie o legătură specială. Ideea că relația dintre frați este una bună este întărită și de faptul că fotbalistul de la PSG pare să fie întotdeauna indisponibil pentru a juca pentru clubul său cam în aceeași perioadă cu ziua de naștere a Rafaellei.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies