GALERIE FOTO S-a refugiat în brațele celei mai sexy fotbaliste din lume după ce s-a făcut de râs în meciul în care a dat gol 

Alisha Lehmann Douglas Luiz Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Februarie 2024, 19:00
Data actualizarii: Joi 15 Februarie 2024, 19:00

Manchester United a câștigat duelul din deplasare cu Aston Villa, din etapa cu numărul 24, scor 2-1. 

Hojlund a deschis scorul în minutul 17 al meciului de pe Villa Park, însă Douglas Luiz a reușit să egaleze, în minutul 67. Brazilianul s-a remarcat după ce a sărbătorit excesiv golul pe care l-a marcat în poarta „diavolilor roșii”, iar bucuria s-a dovedit a fi inutilă, după ce McTominay a dat golul victoriei în minutul 86. 

Astfel, Luiz a devenit ținta glumelor pentru modul în care a celebrat în fața fotbaliștilor lui United, deși mai era mult din joc. Cu toate astea, jucătorul nu a suferit mult, refugiindu-se în brațele iubitei sale, cea care a fost desemnată drept „cea mai sexy fotbalistă din lume”, Alisha Lehmann. 

Alisha evoluează la echipa de fotbal feminin a lui Aston Villa. Cei doi au format un cuplu timp de peste un an, apoi s-au despărțit, însă în toamna lui 2023 s-au reîmpăcat. Alisha și Luiz au sărbătorit împreună Valentine's Day și au postat și fotografii împreună. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!