OFICIAL ”Cea mai sexy fotbalistă din lume” a fost prezentată la noua sa echipă!

Alisha Lehmann Aston Villa juventus Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 12:29
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 12:29

Alisha Lehmann (25 de ani) a plecat din campionatul englez și a fost prezentată deja la noua sa echipă.

După ce a evoluat în ultimii șase ani la echipe precum West Ham United, Everton și Aston Villa, elvețianca a plecat din campionatul englez cu destinația Italia, acolo unde a semnat cu Juventus.

Gruparea torineză a oficializat deja transferul prin intermediul rețelelor de socializare și a transmis că cele două părți s-au înțeles în privința unui contract valabil pe trei ani.

Alisha Lehmann a semnat cu Juventus

”Alisha Lehmann este noua jucătoare a lui Juventus. Ea are un contract cu bianconerii valabil până pe 30 iunie 2027 și a ajuns la Torino de la Aston Villa.

Extremă cu renume internațional, Lehmann va întări compartimentul ofensiv al bianconerilor și vine după un sezon în care a bifat 17 apariții și a marcat trei goluri”, au transmis cei de la Juventus, pe site-ul oficial.

Va fi a cincea echipă din cariera Alishiei Lehmann, considerată ”cea mai sexy fotbalistă din lume”, după ce a mai evoluat pentru echipa feminină a lui Young Boys.

Alisha Lehmann are un succes răsunător și pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de 16,6 milioane de utilizatori pe Instagram. 

Recent a urmărit ”pe viu” meciurile Braziliei de la Copa America, unde l-a susținut pe iubitul său, Douglas Luiz, de la Aston Villa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!