GALERIE FOTO Ronaldo s-a căsătorit pentru a patra oară! Cum arată modelul cu 14 ani mai tânăr cu care și-a unit destinul

Ronaldo Celina Locks Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2023, 18:45
Data actualizarii: Marti 26 Septembrie 2023, 18:57

Ronaldo Nazario (47 de ani) s-a căsătorit pentru a patra oară, soția fiind un model brazilian, cu 14 ani mai tânăr decât celebrul fotbalist. 

La începutul anului, "Il Fenomeno" și-a cerut iubita, pe Celina Locks, în căsătorie pe o plajă din Punta Cana, din Republica Dominicană și a împărtășit vestea cu urmăritorii săi, postând mai multe fotografii pe rețelele sociale la momentul respectiv.

Ronaldo și Celona Locks și-au unit destinele 

Cei doi au organizat ceremonia într-o biserică superbă din Insulele Baleare, urmând ca petrecerea să aibă loc la sfârșitul lunii septembrie. 

Brazilianul s-a retras în urmă cu doisprezce ani din activitatea sportivă la nivel profesionist, după ce timp de două decenii a fost unul dintre cei mai talentați și iubiți fotbaliști din lume.

Ronaldo și Celina Locks formează un cuplu de la începutul anului 2015, de când au început să apară primele fotografii împreună pe rețelele de socializare.

Ronaldo are patru copii cu trei femei diferite: Ronald (22 ani), cu prima soție, Maria Sophia (13 ani) și Maria Alice (12 ani), cu Maria Beatriz Antony și Alexander (17 ani), cu o fostă cucerire. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!