FCSB Florin Vulturar Gigi Becali Superliga

Playmaker brazilian pentru FCSB: "E mult peste nivelul Ligii 1!"

FCSB plănuiește să își întărească lotul în fereastra de mercato din iarnă.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 18:13
Data actualizarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 18:12

Gigi Becali a anunțat că impresarul Florin Vulturar va merge în Africa de Sud pentru a urmări mai mulți jucători care ar putea fi transferați de FCSB. Agentul a anunțat că va pleca în aproximativ două săptămâni, iar între timp a identificat și o altă posibilă țintă pentru vicecampioana României.

Un mijlocaș brazilian ar putea ajunge la FCSB

Vulturar spune că urmărește un mijlocaș ofensiv brazilian, care este "mult peste nivelul Ligii 1". Rămâne de văzut dacă FCSB va putea să îl și transfere pe fotbalistul al cărui nume nu a fost dezvăluit.

"Avem câțiva jucători, chiar acum am urmărit un brazilian foarte interesant, am vorbit de el. E un mijlocaș ofensiv. Nu vreau să se audă că după nici nu mă pot atinge de el. E un jucător mult peste nivelul Ligii I. Important este să poți să îi și aduci. Sunt jucători foarte buni și în Africa, Brazilia, Argentina.

Dar să fie la nivelul la care să ne putem atinge de el. Jucătorul brazilian este jucător de primă ligă, acum nu de la primele 6-7 echipe, undeva pe la echipele din mijloc. Poți să te atingi, poți să aduci cu procente, multe variante pe are noi le știm.

Nu poți să aduci jucători de la primele 2-3 pentru că e imposibil, dar sunt jucători care mai scapă, care te poți atinge de ei. Vedem, trebuie să vedem dacă e accesibil, dacă nu, mergem mai departe. Target-ul e cât se poate de tineri", a spus Florin Vulturar, la Fanatik.

Florin Vulturar merge în Africa de Sud pentru FCSB: "Voi urmări mai mulți jucători"

Agentul a confirmat, imediat după meciul cu FC Hermannstadt (2-2), că va pleca în Africa de Sud pentru a monitoriza mai mulți jucători din campionatul intern. La FCSB ar urma să sosească un atacant, dar nu este exclus ca vicecampioana să transfere și alți jucători în fereastra de mercato din iarnă, spune Vulturar.

"Da. O să merg în Africa de Sud, dar nu o să caut doar un atacant. Voi urmări mai mulți jucători, nu numai un atacant. Vom vedea, voi urmări mai mulți jucători. Dacă sunt jucători interesanți pentru FCSB... da, meciuri de primă ligă.

E o piață bună în Africa de Sud. În general, Africa e o piață bună. Foarte multe echipe din Europa aduc jucători africani. Sunt jucători care vin în Europa și își doresc mult să evolueze la un alt nivel. Dacî ai un pic de răbdare cu ei, sunt șanse mari să fie niște jucători interesanți.

Băieții mei s-au uitat la câteva meciuri. Sunt mulți jucători interesanți. E un campionat destul de puternic și plătesc și ei niște salarii bune. 

Nu s-a pus problema unui buget, dar știm în mare. În câteva săptămâni voi merge și voi vedea care este perioada mai bună să urmărim meciurile", a spus Florin Vulturar, la Prima Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!