GALERIE FOTO A patra oară cu noroc?! Ronaldo se pregătește pentru nunta cu numărul patru la 46 de ani! Iubita cu 14 ani mai tânără a spus 'da'

ronaldo nazario Celina Locks Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 21:09
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 21:10

Ronaldo Nazario se pregătește să se căsătorească pentru a patra oară. 

Fostul mare atacant a anunțat că urmează să se căsătorească cu Celina Locks, cea cu care se află într-o relație de șapte ani. Brazilianul și-a cerut iubita în căsătorie pe o plajă din Punta Cana, din Republica Dominicană și a împărtășit vestea cu urmăritorii săi, postând mai multe fotografii pe rețelele sociale. 

„Da, vreau! Te iubesc, pentru totdeauna Ronaldo”, a scris Celina pe Instagram. 

În fotografiile postate, cei doi sunt îmbrăcați în alb, apropiați și lăsând să se vadă inelul de logodnă ales de patronul lui Real Valladolid și Cruzeiro. 

Relațiile pe care le-a avut Ronaldo Nazario 

De-a lungul vieții, Ronaldo a mai fost căsătorit de trei ori. Prima soție a fost Milene Domingues, mama primului său băiat, care acum are 22 de ani. S-au căsătorit în 1999 și au divorțat patru ani mai târziu. A facut o simulare de căsătorie cu Danella Cicarelli într-un castel luxos dn Franța, însă relația a ținut doar trei luni. 

S-a căsătorit cu Maria Beatriz Antony, iar din relația celor doi au apărut două fete, Maria Sophia (14 ani) și Maria Alice (12 ani) și a avut și o aventură cu Michele Umezu în timpul unui turneu asiatic cu Real Madrid, iar în 2010 și-a recunoscut cel de-al patrulea fiu, Alexander (17 ani). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!