GALERIE FOTO Ronaldo, departe de forma care l-a consacrat. Fanii nu l-au mai recunoscut pe starul brazilian: imagini alături de iubita cu 13 ani mai tânără

ronaldo nazario Celina Locks Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Iulie 2022, 18:17
Data actualizarii: Miercuri 20 Iulie 2022, 18:33

Ronaldo a ajuns într-o formă fizică deplorabilă, iar fanii sunt îngrijorați de felul în care arată starul brazilian. 

Sportivul de 45 de ani a fost surprins în vacanță alături de partenera sa, iar imaginile au stârnit diferite reacții, ținând cont că Ronaldo s-a îngrășat foarte mult. 

Brazilianul s-a retras în urmă cu unsprezece ani din activitatea sportivă la nivel profesionist, după ce timp de două decenii a fost unul dintre cei mai talentați și iubiți fotbaliști din lume.

Ronaldo și Celina Locks (32 de ani) par să formeze un cuplu de la începutul anului 2015, de când au început să apară primele fotografii împreună pe rețelele de socializare.

Ronaldo: "Benzema merită Balonul de Aur, o spun de ani de zile"

De două ori câștigător al Balonului de Aur (1997 și 2002), brazilianul are un favorit în cursa pentru trofeul suprem individual, din acest sezon.

"Benzema? Merită Balonul de Aur. Eu o spun de ani de zile, dar am fost criticat. Merită, e un atacant extraordinar", a spus Ronaldo, într-un interviu pentru Sky Sports, citat de Marca.

În ultimii 13 ani, Balonul de Aur a fost câștigat de Lionel Messi (7), Cristiano Ronaldo (5) și Luka Modric (1). Karim Benzema nu a cucerit niciodată trofeul și nici nu s-a clasat pe podium la vreo ediție.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!