Prima reactie a lui Dumitru Dragomir dupa ce a fost la un pas de BATAIE pe strazile din Bucuresti! "Dau cu pumnul ca Jackie Chan, dar totul e calculat la mine!"

Dumitru Dragomir Scandal Stiri Prima reactie a lui Dumitru Dragomir dupa ce a fost la un pas de BATAIE pe strazile din Bucuresti! "Dau cu pumnul ca Jackie Chan, dar totul e calculat la mine!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Septembrie 2020, 11:09
Data actualizarii: Vineri 11 Septembrie 2020, 11:14

Fostul presedinte al LPF a fost protagonistul unui scandal pe Calea Victoriei.

Joi seara, un barbat l-a acostat la iesirea dintr-un studio de televiziune si i-a adresat tot felul de cuvinte jignitoare, moment in care Dragomir a vrut sa sara la bataie, fiind tinut cu greu de soferul sau. 

In aceasta dimineata, Dumitru Dragomir, care este pe lista Gabrielei Firea pentru Consiliul General al Bucurestiului, a vorbit despre reactia sa, pe care o considera o actiune de marketing care a avut succes. 

"Pentru unii e scandal, pentru mine e marketing. Domnilor, totul e calculat la mine. Daca ma enervam, aveam o masina cu inca 4 bodyguarzi in fata, ieseau aia de il snopeau. Daca era ceva grav, iesea rau, dar nu participam eu. 

L-am lasat sa ma jigneasca. M-am gandit, daca eu fug din calea unui nebun, ce crede lumea despre mine? Eu fug din calea lor? Eu trebuie sa ii linistesc. Am transformat tot scandalul asta intr-un marketing favorabil. Daca nu imi zicea nimic, nu faceam nici eu. Am gandit ca pot transforma o actiune dintr-asta, intr-una de marketing pentru mine. 

Daca era neaparat nevoie de violenta, coborau. Eu nu plec fara 2-3 bodyguarzi, cu o masina dupa mine. Asta e Cristi, omul meu, cel care ma tinea. Nu poti nici sa lasi prostul sa te lovească, fara sa raspunzi. N-as fi eu Mitica Dragomir, nu sunt genul care sa intoarca obrazul. Nu, nene, te snopesc si eu.

Dau cu pumnul ca Jackie Chan. Chiar ma bucur. Daca il plateam si nu putea sa imi faca atata publicitate. Va dati seama ce urmeaza de acum inainte, eu sunt o persoana publica", a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Prosport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!