Iesire NERVOASA a lui Tatarusanu la conferinta de presa: "Nu poti sa pui intrebari normale? Alte intrebari nu ai?" Raspuns taios pentru Dumitru Dragomir

Austria - Romania se vede IN DIRECT pe PRO TV si www.sport.ro luni, 7 septembrie, de la 21:45! 

Ciprian Tatarusanu a avut o reactie nervoasa la conferinta de presa premergatoare meciului contra Austriei. Portarul nationalei Romaniei s-a aratat deranjat de intrebarile primite. Reporterii au dorit sa afle parerea sa cu privire la declaratia lui Dumitru Dragomir, dar si despre conflictul dintre Ciprian Marica si Denis Alibec.

"Nu ma intereseaza ce parere au oamenii si suporterii din Romania, nu stau sa raspund fiecaruia, am pierde foarte mult timp.

Bineinteles, ca portar ma simt responsabil pentru fiecare gol.

La meciul cu Irlanda nu am avut ocazia sa imi ajut echipa, dar la meciul de maine sper sa am ocazia. 

Nu poti sa pui intrebari normale sau despre jocul care a fost sau care va veni? Alte intrebari nu ai? Nu sunt capitanul echipei. Mi s-ar parea normal sa pui intrebari normale, nu sa incerci sa deschizi un conflict. Nu ai intrebari despre meci?", a declarat Ciprian Tatarusanu la conferinta de presa.

Dumitru Dragomir il facuse praf pe Tatarusanu dupa prestatia contra Irlandei de Nord:

"A fost greseala mare de portar! Portarul trebuia sa iasa pe minge. Doamne, Dumnezeule, el nu apara de luni de zile! Tu ce faci in poarta? Nu iesi pe minge inalta in gura portii?", a declarat fostul presedinte LPF pentru GSP.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Animație grafică: Cum arată Bucureștiul promis de Nicușor Dan și de noii primari de sectoare
BRAT