"Cosmin Contra a luat plasa!" Reactie DURA a lui Dumitru Dragomir fata de situatia de la Dinamo! "Au adus sportivi, nu fotbalisti! De rezerve suntem satui!"

Dumitru Dragomir a comentat la Ora exacta in sport situatia de la Dinamo. 

Fostul presedinte ale LPF a declarat ca, din punctul sau de vedere, Cosmin Contra nu a facut cea mai buna alegere venind la Dinamo.

"Pe Contra il recunosc, pe Contra, pe Talnar, pe Balanescu, pe-astia vechi ii recunosc... Ma, dar pe-astia? 

Ma asteptam sa vina si sa puna 5-6-10 milioane de euro. Ma asteptam sa inceapa in forta, dar cred ca Contra a luat plasa. Asta e parerea mea. 

Au fost adusi ceva sportivi, dar nu fotbalisti. Fotbalistii care vin liberi de contract, nu mai sunt fotbalisti. Numai rezerve, din scoala lui Real Madrid, Sevilla, dar care n-au jucat nicaieri. Fratilor, de rezerve suntem satui! 

Sa asteptam, s-ar putea sa ne dea peste cap de tot. Poate o sa bage 5-6 milioane in jucatori si sa se bata la playoff. Dar eu zic, asta e parerea mea, ca domnul Contra a luat plasa. 

In schimb, Becali si-a pregatit bine echipa. I-a asteptat pe-astia tineri sa creasca, si-a adus romani talentati, si-a consolidat centrul de copii si juniori, care este unul dintre cele mai moderne din lume, nu doar din Romania", a punctat Dumitru Dragomir la Pro X. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Autoritățile vor prelungi restricțiile din București. Ce excepții sunt de Paște
BRAT
Modifică setările cookies