Oleg Protasov, mărturisiri zguduitoare despre iadul din Ucraina 

Oleg Protasov Razboi ucraina Ucraina Stiri Oleg Protasov
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Martie 2022, 12:24
Data actualizarii: Miercuri 02 Martie 2022, 12:43

Oleg Protasov (58 de ani), fostul antrenor de la FCSB și Astra Giurgiu, a vorbit despre conflictul dintre Ucraina și Rusia.

Ucraineanul Oleg Protasov, unul dintre cei mai iubiți antrenori din istoria Stelei, e în prezent vicepreședinte al Federației de Fotbal din Ucraina. Suferă pentru țara sa, invadată de Rusia, de joia trecută, și s-a izolat undeva, la marginea Kievului. 

Oleg Protasov trăiește un coșmar

Fostul mare atacant al lui Dinamo Kiev și al naționalei Uniunii Sovietice a povestit secvențe din iadul din Ucraina.

„Mi-am părăsit apartamentul din centrul orașului, mai ales că este la etajul 14 al unui complex de clădiri, ceea ce nu este tocmai sigur. Ori de câte ori sună sirenele de alarmă, locuitorii trebuie să-și părăsească locuințele și să coboare la subsol, ceea ce este inacceptabil pe termen lung, fără lift. 

De aceea, în prezent stau cu prietenul și vechiul meu coleg de echipă, Gennady Litovcenko, în casa lui, aflată lângă Kiev”, a povestit Oleg Protasov, pentru Frankfurter Allgemeine Zeitung, citat de Gsp.ro.

"Chiar și atunci când au fost semne de invazie, după ce trupele ruse s-au aliniat la granița cu Ucraina pentru presupuse manevre, nu mă așteptam ca acest individ să facă un asemenea pas. 

Putin a vrut să declanșeze un blitzkrieg, dar ne-a subestimat. Agresiunea rusă a făcut ca poporul ucrainean să devină o forță unită, pregătită să se sacrifice pentru a-și apăra patria până la ultima suflare”, a mai povestit fostul mare atacant al naționalei Uniunii Sovietice. 

  • Vladimir Putin a dat ”undă verde” trupelor rusești în zorii zilei de joi pentru a invada Ucraina. AICI filmul evenimentelor.
  • Oleg Protasov a fost antrenorul FCSB-ului între iulie 2005 și decembrie 2005. În 2014, Protasov s-a întors în România, la Astra, unde a rezistat doar pentru 15 meciuri.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!