Oleg Protasov, mesaj de la Kiev: ”E doar începutul. Trebuie să înțelegem ce vrea acest om nebun”

Oleg Protasov Razboi ucraina Vladimir Putin Stiri Oleg Protasov
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 15:31
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 15:35

Oleg Protasov (58 de ani), fostul antrenor de la FCSB și Astra Giurgiu, a vorbit despre conflictul dintre Ucraina și Rusia.

Vicepreședintele Federației de Fotbal din Ucraina este la Kiev, unde, spune el, a auzit zgomotul bombelor în dimineața zilei de joi.

Oleg Protasov: ”Trebuie să înțelegem ce vrea acest om nebun”

“Rușii au atacat deja, iar noi, cei din Kiev, ne pregătim de război. Bombele aterizează în punctele militare, nu în case. Este linişte, unii locuitori au plecat de azi, iar alții au rămas şi aşteaptă să vadă care va fi situaţia.

E doar începutul. Trebuie să înţelegem ce vrea acest om nebun (n.r. – Vladimir Putin). Deocamdată nu îmi e frică, pentru că rachetele nu pică spre casele oamenilor. Dar nu vom şti ce se va întâmpla mâine. Am auzit deja (n.r. – bombele).

Nu plec, rămân aici. Toţi din Federaţie rămânem, pentru a înţelege ce se întâmplă.”, a declarat Oleg Protasov, pentru AS.ro.

Vladimir Putin a dat ”undă verde” trupelor rusești în zorii zilei de joi pentru a invada Ucraina, astfel că românii de acolo își fac bagajele pentru a părăsi țara. 

Oleg Protasov a fost antrenorul FCSB-ului între iulie 2005 și decembrie 2005. În 2014, acesta s-a întors în România, la Astra, unde a rezistat doar pentru 15 meciuri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!