Momente ireale pentru Shakira! A fost atacată de porci mistreți în timp ce se afla în parc 

Shakira Barcelona Gerard Pique Stiri Shakira
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 18:57
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 19:00

Shakira a dezvăluit un moment incredibil prin care a trecut recent. 

Cântăreața formează un cuplu cu Gerard Pique de mai bine de 10 ani, iar din acest motiv locuiește în Barcelona, alături de fotbalist și cei doi copii ai lor, Sasha și Milan. Shakira a povestit un moment mai puțin plăcut prin care a trecut recent, atunci când se afla într-un parc din capitala Cataluniei. 

Artista a dezvăluit că a fost atacată de doi porci mistreți în timp ce era în parc, iar aceștia i-au distrus geanta pe care o avea. Mai mult, Shakira a postat și o fotografie pe contul de Instagram în care le-a arătat urmăritorilor cum arăta geanta sa murdară de noroi și ruptă de încercarea mistreților de a o lua în pădure. 

  • Shakira

„Priviți cum mi-au lăsat geanta cei doi porci mistreți care m-au atacat în parc. Voiau să îmi ia geanta în pădure cu telefonul în interior. Au distrus totul”, a scris cântăreața. 

Porcii mistreți au început de ceva timp să apară tot mai mult în zone urbane, intens populate, în special cele europene. Cazul Shakirei nu este singular, după ce în ultimul timp au mai existat victime în Europa ale porcilor mistreți. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!