Shakira Pique fc barcelona Shakira Spania

Mesaj "la țintă" transmis de Shakira după ce Pique a acceptat să-și reducă salariul la FC Barcelona 

Gestul lui Pique a făcut-o pe Shakira să ia atitudine. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 18:45
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 19:20

FC Barcelona trece printr-o perioadă agitată în privința banilor, iar Gerard Pique, unul dintre fotbaliștii emblematici ai clubului a acceptat să-și reducă semnificativ salariul de 17 milioane de euro anual. 

Scopul? Prin diminuarea salariului său, fostul internațional spaniol a ajutat clubul condus de Joan Laporta să-i legitimeze pentru a juca în La Liga pe Memphis Depay, Eric Garcia și Rey Manaj. Kun Aguero nu a fost încă legitimat, însă argentinianul oricum nu poate juca pentru că se reface după o accidentare. 

  • Shakira

Soția lui Pique, celebra cântăreață Shakira, a postat pe Twitter un mesaj prin care scoate în evidență generozitatea fotbalistului spaniol. 

"Sunt foarte mândră de tine, Gerard Pique! Echipa ta, clubul tău, precum și noi, familia ta, ne putem oricând baza pe tine", a fost mesajul transmis de Shakira pe pagina de Twitter, după ce stoperul catalanilor și-a redus salariul. 

În tot acest timp, șefii clubului blaugrana încearcă să convingă și alți fotbaliști să-și diminueze salariile. 

De patru ori câștigător al trofeului Champions League alături de clubul de pe Camp Nou, Gerard Pique, devenit și un prosper om de afaceri, a acceptat să-și reducă salariul, fapt care l-a făcut pe Laporta să-i eticheteze gestul, azi, în timpul unei conferințe de presă, drept "extraordinar". 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!