Gerard Pique Barcelona Josep Maria Bartomeu la liga Pep Guardiola Fotbal extern

Pique, atac la fostul președinte: „E printre cei mai răi!” Dezvăluiri din 'era Guardiola': „S-a schimbat când am ieșit cu Shakira”

Gerard Pique a făcut o serie de dezvăluiri cu adevărat neașteptate.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 09:06
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 09:07

Cunoscut pentru sinceritatea sa debordantă, fundașul Barcelonei nu s-a abținut nici de această dată. Într-un interviu pentru postul de televiziune La Sotana, Pique a vorbit despre situația clubului și a abordat mai multe subiecte din trecut. 

Căpitanul catalanilor, cel care a acceptat să i se scadă radical salariul astfel încât noile transferuri să poată fi înscrise, a vorbit și despre decizia pe care a luat-o și a sărit în apărarea coechipierului său, Samuel Umtiti, care a fost huiduit de fani la fiecare apariție. 

  • Pique, atac la fostul președinte: „E printre cei mai răi!” Dezvăluiri din era Guardiola : „S-a schimbat când am ieșit cu Shakira”

„Am renunțat la o parte din salariu. Mi se încheia contractul anul acesta, dar dacă jucam un număr de meciuri se reînnoia în aceleași condiții ca în acest an. Acum s-a schimbat salariul și s-au schimbat și variabilele. 

Umtiti își duce la bun sfârșit contractul cu toate obligațiile pe care le are. Lumea trebuie să fie empatică. Atitudinea este impecabilă. Nu a ratat vreodată un antrenament. E altceva cine i-a semnat contractul, un președinte care a fost votat de abonați. Ce fluierăm? Majoritatea oamenilor se află într-o firmă de 30 de ani și nu fac nimic, dacă ar fi în alt club, spre exemplu la United, ar fi făcut același lucru precum Umtiti. Fiecare situație e diferită. Cer doar ca lumea să aibă puțină empatie”, a spus Pique. 

„Am ajuns într-un punct de înaltă tensiune!”
 

Totodată, Pique a povestit un fragment și din perioada în care Guardiola era antrenor la echipă, dezvăluind că relația dintre cei doi ajunsese destul de tensionată, iar totul s-ar fi deteriorat în perioada în care el a început să se întâlnească cu Shakira. 

„Am ajuns într-un punct de înaltă tensiune cu el, dar și în vestiar. Subiectul Mourinho a cântărit mult. Pep vrea control absolut cu tot ceea ce se întâmplă. Am început să ies cu Shakira, iar relația cu el s-a schimbat. Acum relația dintre noi este perfectă. Aveam multă presiune, și, dacă ar fi fost un moment în care aș fi putut să mă gândesc să plec, e în sezonul 2011/12. 

Am suferit în ultimul sezon al lui Guardiola”, a mărturisit fundașul. 

„Trebuie să fie printre cei mai răi!”
 

Întrebat despre fostul președinte al clubului, Josep Maria Bartomeu, cel despre care se spune că ar fi principalul vinovat pentru tot ce se întâmplă în prezent, Pique a avut un răspuns tranșant. 

„Nu sunt în măsură să spun dacă este cel mai rău președinte. Din ce am trăit eu, trebuie să fie printre cei mai răi. Toți suntem vinovați, dar e adevărat că clubul nu a mers în direcția pe care o doream toți fanii. Acum sunt plin de speranță și iluzie. Următorii 5-10 ani vor fi foarte buni pentru Barca”, a adăugat Pique. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!