Marea Britanie cauta voluntari pentru studiul vaccinului impotriva Covid-19! Cati bani primesc cei ce se ofera

Marea Britanie vaccin covid-19 Stiri Marea Britanie cauta voluntari pentru studiul vaccinului impotriva Covid-19! Cati bani primesc cei ce se ofera
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Aprilie 2020, 13:50
Data actualizarii: Miercuri 22 Aprilie 2020, 13:52

Oamenii de stiinta cauta voluntari pentru testarea vaccinului impotriva Covid-19. 

Studiul este facut de Imperial College NHS Trust si se tine in patru locuri diferite din Marea Britanie: Bristol, Thames Valley, Southampton si Londra. 

Pe site-ul oficial al studiului, cercetatorii explica: "Scopul studiului este sa testam noul vaccin impotriva Covid-19 pe voluntari sanatosi. Studiul ne va permite sa analizam daca persoanele sanatoase pot fi protejate de virus cu acest vaccin nou numit ChAdOx1 nCoV-19. 

Ne va oferi informatii valoroase in aspectele de siguranta ale vaccinului si abilitatea lui de a genera un raspuns imun bun impotriva virusului. 

Pe timpul studiului, vom recruta 1112 voluntari, din care 561 vor fi vaccinati cu ChAdOx1 nCoV-19, iar restul de 551 vor fi vaccinati cu un vaccin de control"

Pe site apare si suma pe care o vor primi voluntarii, care va varia intre 190-625 de lire in functie de timp, drumul pe care il parcurg pana la clinica si contributia pe care o au in studiu. 

Studiul va tine 6 luni, timp in care voluntarii trebuie sa mearga la clinica de minimum 4 ori si maximum 12. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!