anamaria prodan Corina Caciuc Laurentiu Reghecampf Stiri

Înregistrări greu de reprodus! Anamaria Prodan o înjură pe Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf! Amenințări dure: „Te leg de mașină și te târăsc!” 

Scandalul dintre Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (47 ani) capătă proporții alarmante!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 15:56
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 16:18

Agentul și antrenorul au ajuns la poliție vineri seară după altercații violente ce au avut loc în Snagov, în zona vilei pe care o dețin împreună, unde locuiește Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf și-a acuzat fosta soție că l-a agresat și a fost surprins părăsind secția de poliție cu un ochi vânăt, în timp ce Anamaria Prodan a relatat cum tehnicianul i-a agresat pe ea, pe finul și pe șoferul ei. 

Imaginile apărute recent în presa românească îi arată pe cei doi luptându-se cot la cot în parcarea din Snagov. Acum au apărut și înregistrări mai vechi dintr-o discuție purtată de Anamaria Prodan cu Corina Caciuc, actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf. 

În înregistrările publicate de Cancan, Anamaria Prodan o înjură ca la ușa cortului pe Corina Caciuc, pe care o și amenință. 

Anamaria Prodan a înjurat-o pe Corina Caciuc 

„Fă, luați-aș familia în p** de m** ordinară și de sl** dracu’ care ești! Fă vabagoanda dracu’… ce morții mă-tii vrei fă că-ți iau mâinile și ți le înfig în p*!

Și-o iau pe mă-ta în p** mea ca să-ți dea limbi și pe tac-tu să-l sugi! Fă, f*-ți mă-tii… Dacă te mai prind o dată că suni sau formezi sau îmi deranjezi familia… dacă nu, te umplu de s*! Fă, toți prietenii tăi se s** pe tine, băga-mi-aș p** în familia mă-tii și în nația mă-tii de târâtură, jigodie… Șopârla dracu’ păroasă care ești!

M** dracu’ care ești! Băga-mi-aș p* în familia mă-tii și în coșciugul în care v-aș îngropa pe toți! S** dracu’! Familia Caciuc ți-a pus… Băga-mi-aș p* în numele mă-tii și în rasa familiei tale. Fii atentă ce zic eu! O singură dată, m** ce ești!

O singură dată sugăciunea dracu’ mai suni sau mai ceri bani băga-mi-aș p** în mă-ta! Să-ți bag banii în p*! Să-ți ruginească în p*, sărăcia dracu’ care ești! Te omor! Ascultă-mă ce zic! Dacă nu-i pun să te f, să-ți dea la m* pe toți prietenii mei!

Băga-mi-aș p** în mă-ta că te leg de mașină și te târăsc până sugi toate p** din România că le-ai supt și ăia s-au săturat de tine… Ai venit în Dubai, ai terminat tot Dubaiul! Băga-mi-aș p** în familia mă-tii și în mă-ta aia, în p* lui mă-ta aia stricată… Și-n tac-tu ăla care sunai că ești la spital cu el să-i dea bani. Băga-mi-aș p*** în familia mă-tii și în neamul mă-tii și în numele mă-tii și în rasa mă-tii!

Ține minte la mine… când mai calci tu în Dubai, f**-ți mormântul mă-tii sau când mai ieși tu vreodată la f* în România… dacă nu te dezbrac în p** goală și te iau la șuturi, fă, strâmba dracu’ care ești! Stai să vezi!”, se aude Anamaria Prodan strigându-i Corinei conform Cancan. 

Modifică setările cookies