Înregistrări greu de reprodus! Anamaria Prodan o înjură pe Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf! Amenințări dure: „Te leg de mașină și te târăsc!” 

anamaria prodan Corina Caciuc Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 15:56
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 16:18

Scandalul dintre Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (47 ani) capătă proporții alarmante!

Agentul și antrenorul au ajuns la poliție vineri seară după altercații violente ce au avut loc în Snagov, în zona vilei pe care o dețin împreună, unde locuiește Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf și-a acuzat fosta soție că l-a agresat și a fost surprins părăsind secția de poliție cu un ochi vânăt, în timp ce Anamaria Prodan a relatat cum tehnicianul i-a agresat pe ea, pe finul și pe șoferul ei. 

Imaginile apărute recent în presa românească îi arată pe cei doi luptându-se cot la cot în parcarea din Snagov. Acum au apărut și înregistrări mai vechi dintr-o discuție purtată de Anamaria Prodan cu Corina Caciuc, actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf. 

În înregistrările publicate de Cancan, Anamaria Prodan o înjură ca la ușa cortului pe Corina Caciuc, pe care o și amenință. 

Anamaria Prodan a înjurat-o pe Corina Caciuc 

„Fă, luați-aș familia în p** de m** ordinară și de sl** dracu’ care ești! Fă vabagoanda dracu’… ce morții mă-tii vrei fă că-ți iau mâinile și ți le înfig în p*!

Și-o iau pe mă-ta în p** mea ca să-ți dea limbi și pe tac-tu să-l sugi! Fă, f*-ți mă-tii… Dacă te mai prind o dată că suni sau formezi sau îmi deranjezi familia… dacă nu, te umplu de s*! Fă, toți prietenii tăi se s** pe tine, băga-mi-aș p** în familia mă-tii și în nația mă-tii de târâtură, jigodie… Șopârla dracu’ păroasă care ești!

M** dracu’ care ești! Băga-mi-aș p* în familia mă-tii și în coșciugul în care v-aș îngropa pe toți! S** dracu’! Familia Caciuc ți-a pus… Băga-mi-aș p* în numele mă-tii și în rasa familiei tale. Fii atentă ce zic eu! O singură dată, m** ce ești!

O singură dată sugăciunea dracu’ mai suni sau mai ceri bani băga-mi-aș p** în mă-ta! Să-ți bag banii în p*! Să-ți ruginească în p*, sărăcia dracu’ care ești! Te omor! Ascultă-mă ce zic! Dacă nu-i pun să te f, să-ți dea la m* pe toți prietenii mei!

Băga-mi-aș p** în mă-ta că te leg de mașină și te târăsc până sugi toate p** din România că le-ai supt și ăia s-au săturat de tine… Ai venit în Dubai, ai terminat tot Dubaiul! Băga-mi-aș p** în familia mă-tii și în mă-ta aia, în p* lui mă-ta aia stricată… Și-n tac-tu ăla care sunai că ești la spital cu el să-i dea bani. Băga-mi-aș p*** în familia mă-tii și în neamul mă-tii și în numele mă-tii și în rasa mă-tii!

Ține minte la mine… când mai calci tu în Dubai, f**-ți mormântul mă-tii sau când mai ieși tu vreodată la f* în România… dacă nu te dezbrac în p** goală și te iau la șuturi, fă, strâmba dracu’ care ești! Stai să vezi!”, se aude Anamaria Prodan strigându-i Corinei conform Cancan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!