anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri

FOTO „Duhnea a alcool, abia se ține pe picioare! Ce crezi că pățești dacă dai în mine și mă strângi de gât?” Anamaria Prodan tună și fulgeră

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf (47 ani) și Anamaria Prodan (49 ani) este departe de a fi încheiat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 11:34
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 11:39

Cei doi au ajuns vineri seară la secția de poliție din Snagov după un scandal monstru în care au fost implicați. Anamaria Prodan și-a acuzat fostul soț că a provocat scandalul, mergând la casa în care locuiau împreună până de curând, în stare de ebrietate. Agentul a vorbit după ieșirea din secția de poliție, relatând perspectiva sa de desfășurare a evenimentului. 

Anamaria Prodan a spus că antrenorul lui Neftchi Baku a devenit extrem de agresiv și i-a amenințat pe toți cei prezenți la casa din Snagov. De celalată parte, Laurențiu Reghecampf și-a acuzat fosta soție de agresiune și a fost surprins părăsind secția cu un ochi vânăt. 

Declarațiile Anamariei Prodan despre scandalul cu Laurențiu Reghecampf 

„S-a întâmplat ce se întâmplă de fiecare dată, în țara asta, dacă este o persoană publică e apărată de unii sau de alții, legea nu își face treaba. Dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere că ne temem pentru viața noastră nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ține pe picioare, poliția nu vrea să îi ia probe de sânge, nu vrea nimeni să facă nimic, toată lumea se uită, zâmbește, că noi locuim în Snagov și suntem celebrități. 

Același polițist care acum câteva luni mi-a luat declarație când, la fel, a venit peste noi în casă, a venit în stare de ebrietate cum este și acum, dacă îl vedeți cum arată. Nu se poate să stăm să ne omoare în casă și să vină poliția și să își dea seama pe urmă că au greșit că nu au luat prima dată măsuri. 

Nu a pornit de la nimic, a venit o să îl vedeți cum este, a început să înjure, mi-a înjurat finul, a dat în fin, că îl omoară, ne amenință cu moartea pe toți. Mă amenință cu filme, nu știu ce filme are, a înregistrat fetele în casă. Gata, s-a terminat, am tăcut până acum, am spus că suntem persoane publice, exemplu, copilul meu suferă: 'te rog, domnule Reghecampf, de un an și opt luni mă rog de tine să divorțezi, ai o nouă familie, ai o nouă viață, ai copii, hai să rămânem amici și dacă vreodată vrei să îți vezi copilul, ești binevenit'. 

A venit astăzi, după atâtea luni de zile să își vadă copilul, l-a amenințat că îl ia cu forța, ne-a făcut în toate felurile. Normal că m-a lovit, a venit 'să își exercite dreptul să își vadă copilul', dar de fapt a venit să își amenințe copilul și atât. Că îl ia el cu forța, că mă bagă pe mine în pușcărie, că mă omoară, că mă bagă în pământ și așa mai departe. 

(n.r. că voia să îl ia pe Laurențiu Junior pentru botez) Nu există, nici nu l-a invitat vreodată, nici nu l-a băgat în seamă vreodată. Nu există absolut niciun ajutor din partea lui pentru copil. Îmi doresc divorțul de un an și opt luni, a venit probabil să aducă invitația vecinului nostru, de acolo l-am rugat să iasă și să stea de vorbă și să vorbim și să închidem toate aceste nebunii fără presă, noi la notar, în Snagov, să nu știe nimeni. 

Bebeto l-a rugat să plece din casă în secunda 2, a intrat în casă fără acordul nimănui, direct prin efracție. 

I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el, acum polițiștii îl țină acolo ca să își revină, toată lumea știe că e presa aici, să nu pară... 

A venit cu șoferul lui, știind că vin la poliție, a fost picătura care a umplut paharul. Îmi doresc acest divorț mai mult ca orice pe pământul ăsta, nu mai vreau să stau legată de acest om, nu mai vreau ca copilul meu să sufere. 

Am înregistrat, am avut mintea, îl cunosc de 16-17 ani, știam ce se va întâmplat, am înregistrat din prima secundă tot, finul meu a filmat. Până în ultima secundă când s-a urcat în mașină l-am implorat să nu mă mai amenințe cu moartea. 

(n.r. are zgârieturi pe față? v-ați apărat împotriva lui) Păi, tu, dacă încerci să dai în mine ce crezi că pățești? Logic, dacă dai în mine, mă strângi de gât, îl înjuri pe om, îl bați pe prietenul meu, îi dai cu pumnul în față. Ce am putea noi să facem? Să îl lăsăm să ne bată, să ne dea cu pumnul în față, m-a târât, a vrut să dea în mine, păi, ajunge. Îi face dosar penal, s-a terminat, nu. 

L-am ajutat datorită faptului că mi-a dăruit un copil minunat, de obrazul copilului meu am tăcut ani de zile. Am încercat să evit tot, când nu am mai putut am dat câteva chestii ca să înțeleagă că trebuie să închidă”, a declarat Anamaria Prodan la ieșirea de la Poliție. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies